Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért lett ilyen hamar ilyen...

Miért lett ilyen hamar ilyen csúnya a mellem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. B méretekkel rendelkeztem és iszonyatosan lóg a mellem amióta terhes vagyok. Konkrétan dorzsoli a hasamat. Első trimbe a stria is kijött rajta már és egyszerűen nem értem nekem miért lett ilyen csúnya? Még nem is szoptattam milyen lesz utána?

100% h lesz műtét ha már nem szoptatok de ti hogy viselitek ezt? Mostantól el se tudom képzelni az életem melltartó nélkűl …..

2021. dec. 4. 20:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%
és mennyit híztál?
2021. dec. 4. 21:09
 2/21 A kérdező kommentje:

7kg

32 hetes vagyok.

2021. dec. 4. 21:11
 3/21 A kérdező kommentje:
Elso honapokban semmit es mar akkor ilyen lett
2021. dec. 4. 21:12
 4/21 anonim ***** válasza:
46%
Engem is zavar.😥De ez van,elfogadom.
2021. dec. 4. 21:17
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
A terhességgel, szüléssel, szoptatással változik a test. Kinek jobban, kinek kevésbe. Az egyiknek itt, a másiknak ott. Ez ezzel jár. Most el kell fogadni, később lehet változtatni, fogyni, edzeni, műttetni. Ki mitől érzi jobban magát. A tested most csodálatos és nehéz munkát végez, próbáld meg most így szeretni.
2021. dec. 4. 21:23
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Örülj neki, hogy lesz pénzed megműttetni.
2021. dec. 4. 21:36
 7/21 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos ezt úgy hogy én magam nem látom,nem tudom neked megmondani.
2021. dec. 4. 22:08
 8/21 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a terhesség alatt nőtt egy kosárméretet, szép telt és feszes lett. Imádtam, nagyon örültem, bíztam benne, hogy már olyan marad. Megszültem, elkezdtem szoptatni. Még nagyobb lett, a tejtől még teltebb, megrázó jobban tetszett. Aztán 1-2 hét szoptatás után megjelent 1-1 lila csík a mellbimbóm körül. Azt hittem, hogy megütöttem, megnyomtam vagx a mellszívót rosszul illesztettem. Aztán következő hétre már 3-4 lila csík lett. Aztán mire a baba 5-6 hetes lett, addigra nekem is 5-6 csík díszítette a cicim. Beállt azóta a kereslet-kínálat, nincs túltelve a cicim, azóta az egyik lapos és lóg, ami pedig régebben volt "ürítve", ami a soros a következő szoptatásra, az akkora mint terhesség előtt volt, csak talán egy kicsit feszesebb. Egészen addig, amíg kettőt nem szív rajta a babám, onnan már lapos, lógós az is. Ez ilyen sajnos, nincs mit tenni. Ha nagyon zavar, ahogy írtad is, később meg tudod műttetni. Nem szégyen, ha nem tetetsz be hektoliteres szilikont, csak felvarrás és esetleg egy korábbi mellméretedhez hasonló szilikon, akkor észre se fogja venni senki se azt hogy babáztál, se azt, hogy korrigálni kellett.
2021. dec. 4. 22:14
 9/21 A kérdező kommentje:

Kicsit “ vigasztal” hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsés. :/

Nincsenek anyuka ismeroseim igy nem tudom hogy ez mennyire megszokott mindenesetre engem nagyon meglepett ez hogy ilyen fiatalon is ennyire megtudja viselni.

2021. dec. 4. 22:49
 10/21 anonim ***** válasza:
23%
Valószínűleg a hormonháztartás megváltozása + egy kis testképzavar áll a dolog mögött. Minden nőnek változik a melle, méghozzá majdnem ugyanúgy. A nővérem is pont ugyanerről panaszkodott a nyáron. Annyira el volt keseredve, hogy gondolkozott a terhesség megszakításán is. Senki nem értette meg őt, senkinek sem sikerült meggyőznie őt arról, hogy semmi baj nincs vele, csak ő látja undorítónak a melleit. A férje is sokszor mondta, hogy soha nem volt ilyen jó melle neki, sokkal jobban tetszik mint előtte. Ugyan ez a helyzet az esetek többségében. Műtétig nagyon kevesen jutnak el. Általában a szülés után a legtöbben észhez térnek, elkezdik magukat úgy látni, ahogy mindenki más látja őket. Szóval kitartást! Amint újra önmagad leszel, a problémád is el fog szállni.
2021. dec. 4. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!