Predictor early volt másnak is hamis pozitív?
2 gyerekem van,és mindig úgy tudtam nincs olyan,hogy hamis pozitív. Hát mégis. Külföldi oldalakon olvastam is róla,kivancsi lennék itt van-e ilyen. Nem szeretnék babát,de gyenge mensi miatt el lőttem egy predictort amin halvány de egyértelmű rózsaszín csík volt. Ez után még 2-3 tesztet elhasználtam más márkából amik negatívak lettek, rá pár napra ismét egy predictor ami halvány pozi, rá két napra 10es másfajta negatív, ismét 2 nap megint negatív más márka.tehát csak a predi volt pozi
Hogy lehet ilyen?
Nem fogok vitázni. Itt te hisztizel egyedül.
Ismétlem: nem kötelező követni ezt a kérdést.szia
A hcg vervetel alapján nem vagyok és nem is voltam terhes.
Úgyhogy csak óvatosan a predictor tesztel!
Nem voltam terhes, beszéltem a nőgyógyásszal,látta a predictorokat amik ugyanolyan halvány ( nem erősödő,nem gyengülő csíkosak) míg minden más teszt ( ugyanolyan érzékeny) negatív.Figyelembe véve azt is,hogy menzesz után!! teszteltem! ő is kijelentette,hogy nem volt terhesség,kémiai se,de erősen gondolkodom rajta,hogy a kedvedért csinálok egy predictort megint, nyakamat rá,hogy ugyanolyan halvány "pozitív" lesz.
Nem tudom miért vált ki belőled ilyen negatív érzelmeket,hogy egy teszt megbízhatatlan,de gondolkozz el rajta,és lehetőleg dolgozz rajta,mert valami van itt,hogy ennyire frusztralt vagy.
Nem a 46 vagyok, de bennem is ellenérzéseket vált ki, hogy ennyire negatív hullámmal tolod mennyire megbízhatatlan tesztről beszélünk. Míg egyébként itt a hasonló kérdések 90%-ánál mindenki elégedett a predivel. Szóval furi, nekem is gyanús, hogy valami marketing ellendrukk lehet a témában. :D
Nem vagy terhes, tedd félre a témát, kész. És legközelebb véletlenül se vegyél Predictort, ennyi. :) Vagy esetleg jelezd a gyártó felé, hogy gond van a termékükkel, azzal többre mész. :)
Jó,én is feladom...marketing... nevetséges.
Szerettem.volna,hogy más ne járjon így,ne egye az ideget. Azert vettem predit mert anno 4 nappal elotte kimutatta,hogy terhes vagyok.en is megbízhatónak gondoltam. Nem az.Ennyi.A gyártónak pedig jelzem,bár sokat nem érek msjd vele.sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!