Predictor early volt másnak is hamis pozitív?
2 gyerekem van,és mindig úgy tudtam nincs olyan,hogy hamis pozitív. Hát mégis. Külföldi oldalakon olvastam is róla,kivancsi lennék itt van-e ilyen. Nem szeretnék babát,de gyenge mensi miatt el lőttem egy predictort amin halvány de egyértelmű rózsaszín csík volt. Ez után még 2-3 tesztet elhasználtam más márkából amik negatívak lettek, rá pár napra ismét egy predictor ami halvány pozi, rá két napra 10es másfajta negatív, ismét 2 nap megint negatív más márka.tehát csak a predi volt pozi
Hogy lehet ilyen?
Azért az is érdekes h csak a predinek van hcg a többi tesztnek nincs!
Én inkább egy vérvétel hcg t csináltatnék az a biztos.
Kérdező
Mivel nem tervezett a dolog így lehet tudni h mivel védekeztek?
Nos igen olvastam, hogy pl.petefészek ciszta is okozhatja,hogy van hcg,de terhesség nincs,de akkor is érdekes,hogy ezt csak és kizárólag a predictor észleli,és semelyik másik nem ( 2 fajta x-epil, 2 fajta sima és digi clearblue meg egy nem tudom milyen márka) ezert gondoltam,hogy ez a teszt egész egyszerűen szar... de ha meg annyira szar lenne,hogy mindenkinek fals pozit mutat,akkor az már elterjedt volna.
Fogamzásgátlót kezdtem el szedni januarban,és mensi első napjától szedem előíras szerint,tehát elvileg hatnia kell.
A tabinak kéne működni. Esetleg egy facelle próbálj meg ha van nálad rossman
Nálam ez e kettő szépen mutatta. De tény h a predi erősebben.amúgy érdekes h most rengeteg teszt kerül fel ide és nem lesz baba.
Facelle is tök negatív.
Tényleg a predictor lesz itt megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!