Predictor early volt másnak is hamis pozitív?
2 gyerekem van,és mindig úgy tudtam nincs olyan,hogy hamis pozitív. Hát mégis. Külföldi oldalakon olvastam is róla,kivancsi lennék itt van-e ilyen. Nem szeretnék babát,de gyenge mensi miatt el lőttem egy predictort amin halvány de egyértelmű rózsaszín csík volt. Ez után még 2-3 tesztet elhasználtam más márkából amik negatívak lettek, rá pár napra ismét egy predictor ami halvány pozi, rá két napra 10es másfajta negatív, ismét 2 nap megint negatív más márka.tehát csak a predi volt pozi
Hogy lehet ilyen?
Szerintem kémiai terhességed volt# tehát valami elindult és a menstruációval vége lett.. Azért gondolom negatívnak a többi tesztet mert csökken a hcg.
2-3 nap múlva újra tesztelnék egy predictorral, addigra gyengébbnek kellene lennie vag teljesen negativnak ha ez történt. Ha nem, akkor egyértelműen erősebbnek.
Nekem 12 nappal ovulació után volt ilyen a predictor tesztem és mindig babát mutatott ez az erősség. (Harmadik babát várom)
Hú ez elég érdekes.
Ugyanilyen volt a predim,most már 12 hetes a pocakban.
Majd írd meg mi lett végül,tényleg nagyon furcsa,hogy másik teszt nem mutatja.
Szerintem itt a felhasználókksl volt a baj, már boccs!
Ha valakinél elindul valami, de nem úgy jönnek össze a dolgok,akkor megjön időben. Sokak teherbe esnek, csak ne. tudják, mert nem tedztelnek mensi előtt. Mert hüleség is.
Még bármi lehet ilyenkor.
Ez a kémiai terhesség
Ettől még a teszt jó. hiszen arra van h napokkal a mensi előtt kimutassa h elkezdődött e a terhesség (van e minimális menny hcg)
Ez inkább mensi után mutatta ki...
Mindegy,fogok még tesztelni és megírom. Ezek szerint más nem járt így mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!