Andi28 kérdése:
Mennyire meg bizható pregnasens tehesegi teszt ? 11 en kel meg jönie de ugy erzem magam mint aki terhes Nem tudok ki igazodni a teszten 😔
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 10:15
31/40 anonim válasza:
Jól van, 30. Akkor alapítsátok meg a kérdezővel a mazochista mártírok klubját. De ez itt nem az. Szóval felesleges felkapni a vizet azon, ha leírjuk, hogy értelmetlen butaság, amit csináltok.
32/40 anonim válasza:
Amúgy nekem pozitívnak tünnek, de ezt a 2 hetes dolgot nem értem, 2 héttel ezelőtt még nem lehetett pozítiv. Vagy csak én nem tudok eligazodni ezen a kérdésen? Mindenesetre, én mikor terhes lettem, megvártam azért, hogy késsen egy hetet, akkor meg már a legolcsóbb teszt is kimutatta biztosan. De nem számítottam rá akkor se, nem éreztem, hogy terhes lennék, semmi tünetem nem volt.
33/40 anonim válasza:
31
Jelzem mindenki azt csinál amit szeretne és úgy ahogy szeretné és akkor amikor szeretné😁
Aszem te vagy ideges mert nem úgy ugrál mindenki ahogy te szeretnéd!
Ha valami nem tetszik akkor lépj tovább.
Kérdező reggel csinálj egy tesztet reméljük erősödik!
Mindenképpen jelentkezz hogy hogy alakul a dolog.
34/40 anonim válasza:
2 hete azért mutathatott + mert lehet az lh ra reagált vagyis akkor volt az ovuja
35/40 anonim válasza:
34.
HCG teszt az LH-ra? Téged sem az eszedért szeretnek...
36/40 anonim válasza:
Olvass utána!
Nagyon közel állnak szerkezetileg, ahogy az lh reagál a hcg re, amit próbáltam és szépen erősödött az lh tesztem akár a hcg teszt.
37/40 anonim válasza:
36. Jaaaj, te is jósteszt-babona hívő vagy? 🤣 Afrikai karmosbékára próbáltál már pisilni? Olvass utána.
38/40 anonim válasza:
Azért mert valakinek nem mutatja, van akinek igen, vagy ezek rajzoltak.
Szeretem a korlátolt embereket, csak az az igasság amit ők gondolnak.
39/40 anonim válasza:
38. De mit akarsz itt az _ovulációs_ tesztjeiddel?
"Igasság."
Az há'.
A helyesírási szótárt is lepisilted, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!