Andi28 kérdése:
Mennyire meg bizható pregnasens tehesegi teszt ? 11 en kel meg jönie de ugy erzem magam mint aki terhes Nem tudok ki igazodni a teszten 😔
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 10:15
11/40 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy normális 10es tesztet és holnap reggel első vizeletből nézd meg.
12/40 A kérdező kommentje:
2022. febr. 6. 11:08
14/40 anonim válasza:
Két héttel ezelőttid nincs? Mert ha már akkor teszteltél volna, most tuti terhes lennél... Igazad van, minél többet tesztelsz idő előtt, annál hamarabb ideér a tizenegyedike. Meg így aztán biztos lesz a terhesség.
Vagy nem.
Ember, értem én, hogy nagyon szeretnéd, de azért beleőrülni nem kellene...
15/40 anonim válasza:
Szerintem ez + lesz, szerezz predictor earlyt ha 2 óra pisi szünettel megcsinálod, az mutatja.
Ne is nagyon igyál
16/40 anonim válasza:
nézd elöször azt hogy valaki azt irja neked hogy nincs ertelme tesztelned mert 5 nap van még a nemvàrtig azt ne vedd figyelemben ,csak a rosszindulat beszel belole
18/40 anonim válasza:
Na, ha ezt össze tudnánk hasonlítani egy 3 héttel ezelőttivel, abból már lehetne valamit mondani. 3 héttel ezelőtti tesztről is van képed, remélem.
20/40 A kérdező kommentje:
Fere irtam az volt a 3 heti
Utana csinaltam digitalisal de az is negativ volt
2022. febr. 6. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!