Mennyire meg bizható pregnasens tehesegi teszt ? 11 en kel meg jönie de ugy erzem magam mint aki terhes Nem tudok ki igazodni a teszten 😔
Köszi
Januar 23 an csinaltam aszt a tesztet onan szamitva mar erosodnie kelet volna a csiknak
"mar erosodnie kelet volna a csiknak"
Kelet volna. Szóval ez valószínűleg inkább nyugat.
Tényleg csesztetni kell szerencsétlent!
Mindenki hibázik!
Majd meg tudnak makor 7 eve nem jon nem kivanom senkinek eszt az erzest 😔
Tapalsztalja meg nyugottan ha enyira negativ
24.
A kérdező már 3(!!!) csíkot lát a tesztjén, holott 5 nap múlva esedékes csak a menstruációja. Sőt, 2 héttel ezelőtt is tesztelgetett már. Szerintem itt ő az egyetlen, aki cseszteti magát, de azt nagyon durván...
Kérdező, 10 év után sem kéne medidiotulni.
Sajnálom, hogy nem jön össze. De ha teljesen irreális időpontokban tesztelsz, akkor mit vársz?!
Egy biológia könyvet azért alaposan átolvasgatnál. Néha a tudás hiánya is hátráltatja ám a teherbeesést...
28. Elméletileg ki tudja mutatni, de az esetek nagy többségében 5 nappal előbb nem mutatja ki, mert sem a ciklus, sem a hcg termelődése nem szabályszerűen működik... És magyarázd már meg, kérlek, hogy amúgy is mit nyerne azzal, ha 5 nappal előbb tudná, hogy terhes?! Mert szerintem semmit. Semmit nem tudna tenni, amit 5 nappal később már nem lehet.
De a legritkább eset, hogy 5 nappal előbb + legyen.
Inkább az jellemző, hogy negatív. Akkor a delikvens elkezdi nyugtatni magát, hogy biztos csak MÉG nem mutatja ki. Mert akkor már hirtelen eszükbe jut, hogy akár a peteérés is csúszhatott... És akkor elpazarolnak még 5-6 tesztet... Ok, biztos van, akinek ez jó móka. De időt, pénzt és idegeket meg lehet kímélni, ha az ember tud ülni a seggén, és kivárni pár napot.
Mindenki arra költi a pénzét és azzal tölti az idejét amire akarja!ha ő szeret tesztelni akkor hajrá!
Én jobban szerettem látni a negatív tesztet mint hitegetni magam még 5 napig hogy hátha most
És igen 4 pozi tesztből mind 8,9 dpon mutatta. Az h nem maradtak meg az más téma de legalább tudom h van peteérésem .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!