Kis hogyan küzdi le a hányingert/émelygést??
Nekem segített,pedig vészes hányásom volt.Valaki a gyömbérre esküszik,valakinek a folyamatos háztartási keksz evés segít..
(Alma lé,narancs lé,kenyér,és még egy pár étel csak ront a gyomorsav gondokon,én kerülném ameddig van rosszul lét :S)
Üdv a klubban! 😉
Nekem semmi nem vált be. Kipróbáltam mindent, ami másoknak működött: kóla, gyömbér, citromos víz, stb… Semmi nem használt.
Egy dolog volt: amíg mozogtam (sport, biciklizés), addig nem éreztem a hányingert. Természetesen visszafogott edzésre gondolok, amit lehet terhesség alatt, ha előtte is mozogtál. Ebben az időben abszolút nem éreztem a hányingert. Előtte, utána nagyon, olyan szinten, hogy sokszor hánytam is. Kb a 17-18. hét körül elmúlt, majd a 32-33. körül visszajött a gyomorsav.
Kitartást kívánok! 💪Remélem neked beválik valami és nem jársz úgy mint én!
Én a 13. hétig üres cini minisen éltem, aztán megváltásként jött egy 1 hetes narancs korszak. Valószínűleg soha többé nem fogom megkívánni a cini minist :D
Nekem mindenki a gyömbéres teát mondta de annak is rosszul voltam az ízétől. Azóta meg mintha elvágták volna ismét tudok enni mindent.
Sajnos ez sokak számára túlélő üzemmód. Ne is olvasgass várandósság alatti helyes táplálkozásról szóló cikkeket amíg ez el nem múlik mert csak annyira mész vele, hogy még bűntudat is társul a rosszullét mellé.
Hideg savanyú dolgokat ettem. Pl fagyasztott meggy
De legtöbbször így is hánytam kb 16 hetes korig napi 3-4x, már egészen megszoktam. Volt, hogy dolgozni mentem, álltam a dugóban, csak kihajoltam a kocsiból, kihánytam magam, aztán mentem tovább. Szerintem mindenki rajtam nevetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!