Hányinger az öblítőktől terhessèg alatt?
Sziasztok!
8 hetes kismama vagyok és elég sokszor gyötör a hànyinger. Màr kezdem megszokni, viszont észrevettem, hogy rosszul vagyok kb. minden öblítő/mosószer illatától, amiket eddig imádtam. Most mostam az àgyneműt és pizsamát, hát komolyan nem bírok megmaradni az àgyban, annyira émelygek tőle. Emiatt ma már 2x újramostam a ruháimat, másik öblítőkkel, de nem jobb.
Tudtok ajànlani olyan helyettesítőt, ami nagyjàból illatmentes? Mosni muszáj, de így nem túl kellemes :D
Köszönöm! :)
#2 válaszoló:
Az ecetet milyen arányban jó higítani? Csak simàn az öblítős rekeszbe öntöm? :)
Illetve 10 vagy 20%-os ecet a megfelelő erre a célra?
Én 20%-os ecetet szoktam használni és a max jelig töltöm az öblítős rekeszbe. Nem higítom. Ha száradás után érzed a szagát akkor csökkentsd az adagot, bár én soha nem éreztem, de a kifinomult terhes orr ki tudja mire képes 😃.
A mosószódát el is felejtettem. Azt is szoktam rakni egy evőkanállal a mosószeres rekeszbe a gél mellé.
A citromsavat annyira nem szeretem, mert fakítja a ruhát és a zokniknak a gumiját kikezdi. Sokáig használtam azt is és nekem ez a tapasztalatom vele. Rövid távon jó lehet, ha esetleg nem bírod az ecet szagát.
Na, beleástam magam az öko mosószerek vilàgàba, így vettem mosódió gélt, mosószódát és jó sok ecetet. :D
Megvàltás!!!
Köszi a tippeket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!