Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy csináljam, hogy megmaradj...

Hogy csináljam, hogy megmaradjon bennem a víz?

Figyelt kérdés

Az orvosom felhívta rá a figyelmem, hogy több vizet kéne innom, akár 4 litert is egy nap, mert vannak vízhiányos tüneteim pl nagyon nehezen talált vénát.

Pedig sokat iszom, csak az a baj, hogy átmegy rajtam, pedig nem egyszerre iszom sokat, hanem óránként egy pohárral.

Mivel magas lett a vérnyomásom, ezért só szegény étrendet tartok, illetve terhességi cukorbetegség miatt a szénhidrátokat sem vihetem túlzásba, pedig ezek ugye kötik a vizet.

Kismamák, ti hogy oldjátok meg, milyen időközönként mennyit isztok, hogy ne megmaradjon a víz, ne csak átmosson?

14 hetes terhes vagyok

2022. jan. 29. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:
61%
A víz már csak ilyen, átmegy rajtad, nem fogja semmi megkötni, nem is kell. 4 liter víz pedig baromi sok, biztos, hogy nem innék meg ennyit. 2 liter is bőven elegendő lesz, hacsak nem vagy 150 kg.
2022. jan. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!