Most csináltam tesztet, ami kimutatta a babát. ápr.14én volt meg utoljára. azóta szedem az elevitet. szedjek még vmit? mikor menjek dokihoz? mit csináljak, hogy megmaradjon?
Először is gratulálok.Ne görcsölj olyanon hogy megmarad e vagy nem.Persze hogy megmarad.Szerintem ne szedjél semmi mást majd az orvosod úgyis megmondja a véreredményed alapján hogy szükséged van e további gyógyszerekre.A vitaminszedést sem szabad túlzásba vinni mert az is káros lehet.Orvoshoz elég a 6. héten elmenni mert az ultrahangon akkorra már biztosan látszik hogy van e ott petezsák estleg már szívhang is hallható és minden rendben van e.
Egy 28 hetes kismama.
befesthetem a hajam?
már 2 centis lenövésem van, és nagyon őszülök
vagy ártok ezzel a picinek?
Szia!
Gitta vagyok, írtam neked privit! :)
Én 8 hetes vok, és nagyon de nagyon rám férne már a fodrász, de én nem megyek, inkább megvárom, hogy 12-14 hetes legyek.
Gratula!
Nyugodtan lehet hajat festetni,ez is egy túlparázott tévhit,hogy nem lehet!
Hiszen ezzel az erővel gyümölcsöt se együnk,mert permetszermaradvány van rajta stb.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!