Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hüvelyi ultrahang ugye...

A hüvelyi ultrahang ugye kimutatta volna, ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Előre annyit, h nagyon nem akarnék babát, és kérlek, ne nézzetek hülyének, elég ha én ostorozom magam emiatt.

Volt egy ominózus eset, amikor kimaradt egy szem fogamzásgátló, és rá egy hétre voltam együtt a párommal, és előtte is, utána is rendesen szedtem/ szedem. Azóta 3x megjött már, és a tesztek is mind negatívak (az utóbbi időben szinte minden héten teszteltem különböző típusúakkal). Viszont mindenféle tüneteket észlelek magamon (lehet, h tényleg csak beképzelem): szédülés, vérnyomás ingadozás, néha émelygés, puffad a hasam, lilák a szeméremajkaim.

Kb egy hete voltam nőgyógyásznál, aki nem emiatt (nem mertem neki így konkrétan említeni), de megvizsgált hüvelyi ultrahanggal, viszont a hugyhólyagom teli volt. Szerintetek így látott volna valamit, ha lenne?

2011. ápr. 10. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugi nem vagy terhes.látta volna!!!!
2011. ápr. 10. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj! Nem vagy terhes.
2011. ápr. 10. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

3 hónapos terhességet látott volna?

ne viccelj, kicsit túlparáztad :) a tüneteid se terhességi tünetek, inkább pánikbetegségé :S

2011. ápr. 10. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:

IGEN.10.000%,hogy NEM VAGY TERHES.:)

Remélem igy megnyugodtál.

De amugy megértelek,amikor én sem akartam még gyereket,mindenfélét képzelegtem:)

NYUGI.

2011. ápr. 10. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát 28 napos ciklusokkal számolva már legalább 3 hónapos terhes lennél, sima ultrahanggal is mindent látott volna.

egyébként túlparázod a dolgot (nagyon nem akarhatsz gyereket), én az elmeállapotom megőrzése miatt meggondolnám a szexmentes életet. Mert ez így nagyon gáz, hogy egy szem gyógyszert kihagytál, amit szedtél rendesen, csomó negatív teszt (mennyi pénzt dobáltál el ezekre), menstruáltál és még a hüvelyi ultrahang után is ezen agyalsz? Ez már azért súrolja a határt.

2011. ápr. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!