Sos. Cyxlogest hüvelykupot kell alkalmaznom, de holnap megyek a laborba es vizeletet is kell vinnem?
Figyelt kérdés
Ha reggel pisilni fogok olyan fura lesz a vizeletem tole. Most mit csinaljak? Ne tegyem fel a kupot?2022. jan. 24. 20:41
1/7 A kérdező kommentje:
*jav: Cyclogest
2022. jan. 24. 20:42
2/7 anonim válasza:
Nem a hüvelyedből pisilsz. Alaposan mosakodj meg reggel, ha van otthon octenisept akkor azzal.
3/7 anonim válasza:
Ez amúgy jó kérdés, mert én is ezt használom és jövőhéten kell vizelet. Én arra gondoltam hogy nem rakom fel este és kimarad 1 nap.
Nekem még a délelőtt folyamán szokott a vizeletembe látszani, nem csak az első pisinél. A fürdés jó felvetés, valóban jó lehet? De mivel a hüvelybe dugjuk fel, ott oldódik, így egy fürdéssel nem tudom ki tud e jönni, szerintem ez pisilésekkel távozik.
4/7 anonim válasza:
Beszéld meg, amikor leadod a vizeletet, ha elfelejtetted megbeszélni, amikor beutaltak laborra.
5/7 anonim válasza:
Töröld meg alaposan előtte magad és vastagabb wc papír adapggal takard el a hüvelyed amíg gyűjtöd a vizeletet.
6/7 anonim válasza:
En is így voltam! De nem szóltak hogy nem stimmel! Az eredmenyt se befolyásolta!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Végül feltettem a kúpot és úgy csináltam, ahogy az 5. válaszban tanácsolták.
Egyébként valóban nem lehet kimosni, mert egész délelőtt látszódik a vizeletben ahogy jön ki. Van egy ilyen "zsírréteg" rajta, remélem hogy tényleg nem befolyásolja az eredményt. :)
Nagyon köszi a válaszokat!
2022. jan. 25. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!