Nyitott méhszáj esetében is szabad használni az Utrogestan hüvelykúpot? Ki meddig használta koraszülés megelőzésére?
Nem. Hasznaljad ha kell. Esetleg fontold meg, hogy tudnal-e tobbet pihenni.
Onmagaban a kemenyedes egyebkent teljesen normalis. Készül a szervezeted (a meh) a szülésre.
Es kitartás. Minden nappal nőnek az eselyeitek. Esetleg en kaptam szajon at is progesteron exseltist. Kerdezz ra.
Lelekben veled vagyok!
Nagyon köszönöm a válaszod, el sem hiszed mennyire jól esett 😊❤️
Nagyon bízom benne, hogy időben érkezik, amikor a pici szervezete már készen áll rá 😍 én is kaptam múlt héten érlelőt, seduxent, nospat,magnézium infuziot, így haza is engedtek a kórházból itthoni ctg gépet kellett bérelnem, az holnap érkezik meg.
Sajnos nekem az Exeltis nem volt jó, brutálisan rosszul voltam tőle, azért történt a váltás Utrora.
Köszönöm mégegyszer a pozitív történeted megosztását! 😊
Oh sajnalom. En is ugy kaptam, hogy az elejen kis dózist (100mg asszem) es aztan felemelte a doktor fokozatosan mert hanyingerem volt meg vert a viz meg nagyon almos voltam meg szedultem. 600 mg volt emlekeim szeirnt a csúcs.
En nagyon sokat olvastam es pihentem. Az idojaras változástól mindig kivoltam. Ami nalam meg sokat segitett az a soszegen etrend meg a nagyon sok folyadek bar fekve annyira nem vizesedtem.
Azota sem tudjak amugy miert nyiltam ki. Valszleg egy baci miatt igy aztan nem lett komoly baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!