Mit gondoltok arról ha egy anyuka nem jár nst-re 40+ hetesen mert neki az kényelmetlen? Az indítást is visszautasítja amit 41 hetesen csinálnának neki.
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 17:33
61/121 anonim válasza:
60-as! Én is orditottam 24 óra vajúdás után olyan fajdalmaim voltak.. ott nem ciki ordítani! Bár 6x bocsánatot kértem mindenkitől aki ott volt körülöttem. 😂
Cintire visszatérve túlságosan álom világban él, túl gondolja nagyon ezt a szülés témát! Oké más állapotot a szuleszetben, de a gyermeke egészsége a legfontosabb.. ok nélkül nem adnak oxit és nem indítanak..
Előadja magat közben meg annyi esze van mint egy tyúknak.
Szerencsétlen gyerek meg se született, de már eldöntötte hogy ő online bébi lesz. Ez az élete ennek a nőnek.
Kiváncsi leszek a szülés történetére! Tuti szivárvány országból fog származni! 😆
62/121 anonim válasza:
Szerinte az orvosnak “írnoka” van. Nincs mit tovább ragozni. Ostoba.
63/121 anonim válasza:
Senki sem kívánta hogy a babanak legyen baja..valaki nagyon félre értelmezte a dolgokat. Mindenki a babat Felti,azért irt ide,hogy basszus ha az orvos azt mondja indítás akkor indítás és nincs mese meg hab..
65/121 anonim válasza:
Csoda h meg nem jelentette a kerdest, ugyanis az igazsag faj. Ki a jo budos francot erdekel a sajat kenyelme meg a jogaik, mint a pici egeszsege?! Az orvosok nem a cellovoldeben lottek a szakmajukat/diplomajukat. Magankorhaz csak azert h o donthesse el h hogyan szul. Gyalazat. Ha nem ugy szul ahogy o akar biztos osszetorik a kis lelki vilaga bruhuhu. Bazdmeg Cinti, annyi mindent olvasol h ezt igy kene azt meg ugy, (pl. az elso babakocsi. Jol utananeztel😂) vannak a tiktokon es itt is olyan anyukak, akik mar ezt vegigcsinaltak. Nem a netrol masoljak ki. Mar a gyerek eletevel jatszol. Az ilyenek mindig megusszak a bajt. Aki pedig mindent megtesz a kisbabaert, ok elveszitik. Nyilvan semmi rosszat nem kivanok nekik, de az orvos nem passziobol ott. Nem lehet itt a 60. hetig is elhuzni. Kolen (xdd mint Kelen/fold) majd a hasadbol meg ovodaba is?😂😂
66/121 A kérdező kommentje:
Jajj majd úgyis mindent úgy ad elő hogy jajj de tökéletes. Közben meg hatalmas pofára esés lesz mikor rájön hogy nem rózsaszín máz a gyereknevelés
2022. jan. 23. 15:04
67/121 anonim válasza:
Hányinger amit lemuvel erről kene tiktokvideot csinálni a valaszokrol,hogy vannak meg normális gondolkozási anyukak.. hol a gyamugy?? Valaki legyszives szoljon neki,hogy valami nemstimmel ezzel az asszonnyal..
68/121 anonim válasza:
Láttátok? Most azt mondja, elszámolták. Érdekes egybeesés, ennyi tamádás után talált egy szakembert, aki kiszámolta neki
69/121 anonim válasza:
Nezzetek javitotta tiktokon hogy o számolta el szégyen gyalázat… nagyon nevetek ezen.. már csak negyvenplusz0 nap tejoooisten.. kamilla ez a noooo.. hogy lehet elszamolni ? Amikor vedono orvos becsüli magzat erteket stb egy videojaban meg mondta is h nagyobb a baba már meg nem? Gyanús nekem ez a terhesség is lehet foreveres gumipocak?
70/121 anonim válasza:
Kedves előző egyszerre írtunk xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!