Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy anyuka nem jár nst-re 40+ hetesen mert neki az kényelmetlen? Az indítást is visszautasítja amit 41 hetesen csinálnának neki.

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 17:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
75%
20-as vagyok, nekem oxyval telenyomva sikerült gàtmetszes nèlkül szülnöm. Ès a gyerekemnek sem lett semmi baja attòl, hogy először elutasitottam az indítàst.
2022. jan. 22. 17:58
 42/121 anonim ***** válasza:
84%

Jaj, lehet dicsérni ezt a nyugati látásmódot, hogy zavartalan szülés meg nem indítunk.

Január van és már két ismerősöm babája halt meg külföldön. Mindkettő fiatal, huszonéves, egészséges, zavartalan terhességgel.

Egyikőjük Németországban él. Alig volt valamilyen vizsgálata. 42. héten szült, szepszisben meghalt a kisfia.

Másik ismerősöm Angliában szült egy hete, szintén meghalt a baba 39. héten.Rá volt tekeredve a köldökzsinór. Amit itthon egy NST kiszűrt volna.

Ennyit a nyugatimádatotokból. Én is éltem Németországban, kakáltak rám az orvosok nagy ívben.

2022. jan. 22. 18:04
 43/121 anonim ***** válasza:
3%
Az nem veszèlyforras, ha a gyerekre van tekeredve a köldökzsinòr. Anglia ès Nemetorszag is tele vannak hibàkkal, főleg a higiènia hiànyos. Bàr a Magyar kòrhàzak mèg koszosabbak.
2022. jan. 22. 18:07
 44/121 anonim ***** válasza:
18%
Akkor te szülj sokat otthon. Mindenkinek meg van a lehetősége választani. De egyedül ti vagdalkoztok hogy nyugatimádó. Igen nyugatimádó vagyok, mert nem kérek a szülészeti erőszakból. Otthon sokkal több baba hal meg csak szólok, csak azokról nem hallani. Meglehet nézni a statisztikákat, de gondolom a fröcsögés mellett arra már nincs kapacitás.
2022. jan. 22. 18:18
 45/121 anonim ***** válasza:
96%

Ez a Cinti nem normális. Ismerem személyesen, egy városból származunk.

Jön azzal, hogy mennyit keres a Foreverrel, de nincs arra pénze, hogy magánban csináltasson nst-t. Helyette vesz egy kütyüt, majd reklámozza, hogy ő 10.000Ft+áfáért bérbe adja majd.

Nagyon gáz, hogy a saját gyermeke életét teszi kockára a bizniszért. Ez is csak egy pénzkeresési lehetőség. Felrobbantotta a bombát, mindenki kommentek, vele foglalkozik, neki meg csak gyűlik a pénz.

A hányinger kerülget tőle.

2022. jan. 22. 18:26
 46/121 anonim ***** válasza:
93%
Csak azt nem értem hogy minek vagyunk lepontozva????? Hagyjuk már a forevert,enis ismerem,nem olyan gazdag o.. :D látvány.. másképp meg nem szeretnek cserelni vele.. ismerem kozelrol sőt majdnem napiszinten beszelek vele… mégis furcsa ez az egész nekem.. o írta ezt a kérdést ki ezt higyjetek el nekem..
2022. jan. 22. 18:30
 47/121 A kérdező kommentje:
Föld alá süllyednék ha olyan sötét lennék mint ő. Kérlek ne sértegessetek.😅
2022. jan. 22. 18:44
 48/121 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy mire az ő nagy anyai megérzése megsúgja, hogy baj van (mert mondjuk nem mozog a baba, bár lehet ebben is előbb hisz a macskának, mint az orvosnak), addigra lehet, hogy visszafordíthatatlan a gond.

Plusz majd csodálkozik, hogy letapadt izma van a babának meg feszes, de persze nem attól lesz, mert ott nyomorog szegény még mindig a pocakban.

Lehet, hogy nem véletlenül nem indul meg az a baba.

2022. jan. 22. 18:51
 49/121 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanitt First eladó 😅😅😅
2022. jan. 22. 18:53
 50/121 anonim ***** válasza:
94%
Sziasztok. Nos,hiába írtok ti akármit úgy is azt fogja csinálni amit akar. Kezelhetetlen,mint a ló csak egy iranyba lát sajnos. Magánkórház,otthoni nst,szulesfelkeszito. Aha. Reklám. Mint mindene. Az élete. Tiktokon videózgat,olyan témákról amiről fogalma sincs. Tipikus foreveres produkció ez is,itt igaz nem a forevert,hanem 10 ezer Ft/nst/nap. Nos.. anno/illetve mai napig egy átlagos anyuka,aki először szul,hogy merné azt mondani egy orvosnak,hogy Bocsi de nem fogok szulni? Jezus,sokkol a hír ápolóként. Ismerős dokinak mutattam meg ezt az egészet,illetve megmutattam videót tiktokon. Nos,ő annyit válaszolt erre,hogy nem tudja mit cselekszik,egy orvos nem indítja meg azért a szülést mert (raer,ott van,unatkozik) ok nélkül nincs megindítás,és csajok,nők akik babat vártok ne hallgassatok erre a személyre!! Amit a doki mondd mindegy,hogy milyen szimpatikus nem szimpatikus a babatokról van szó!! Higyjetek meg minden orvos a legjobbat akarja nektek!!!! Szép estet!
2022. jan. 22. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!