Mit gondoltok arról ha egy anyuka nem jár nst-re 40+ hetesen mert neki az kényelmetlen? Az indítást is visszautasítja amit 41 hetesen csinálnának neki.
32!
Én is repedtem első szülésemnél, szülés után azonnal műtőbe kerültem, annyi vért vesztettem hogy pótolni kellett. Maradjunk annyiban hogy nekem senki nem merte azt mondani hogy jobb a repedés ;)
Jaj biztos érdekel hogy a sok picsa lepontoz. :D aztán sírtok rítok mert évekig vizelettartási problémáitok, hüvelysüllyedés meg a jó isten tudja mi bajotok van, de elsőre benyaltok mindent amit a professzor úr mond.
33. Arról nem én tehetek, hogy nyilván szakszerűtlenül láttak el. Érdekes itt tudnak szülni a nők gátmetszés nélkül, csak otthon nem.
Akkor is merész,ez a hölgy,akiről szó van,remélem valaki belinkeli neki ezt a kérdést,és megmutatja ezt
Én biztos már be lennék tojva
Az első terhességemnél, a baba 40+5 napján belekakilt a vizbe
Ha aznap nem megyek be,akkor nem élne a kisfiam,inditottak,gond nélkül megszületett,kapott antibiotikumot
Barátnőm már nem volt ilyen szerencsés,2 éve jár emiatt szakemberhez,nem is akarnak gyermeket,mert magát okolja,ami érthető,hisz ő volt a hibás
Ő is elutasította az indítást,hallani sem akart róla,rá 2 napra már nem volt szívhangja a babának,meghalt
Ha elfogadja,már 2 éves lenne a gyermeke,ezt feldolgozni nem olyan egyszerű,sőt szerintem feldolgozhatatlan,akit ugy vártak,9 hónapon keresztül,a saját egyéni döntése miatt halt meg
Érthetetlen,és az a baj,hogy egyre több ilyen van,mert az anyukák a sok internetes olvasgatás után azt hiszik,hogy már a diploma a kezükben van
Pedig akár 1,vagy 2,3 gyermek,egy anyukának igenis szüksége van az orvosi konzultációra,hogy figyelemmel kisérjék a baba egészségügyi állapotát
Ó már látta a kisasszony a kérdést. Csinált róla vidit. 😂 Híres vagyok😂😂
Amúgy tiktokon is sokan leírták neki hogy ebből bizony baj lehet. Nem érdekli. Ő okos😂
Emberek!!! Én azt mondom nektek,hogy ooo a babát orvosi utasításra nem akarjaaa megszulni és kész!! O megmondja az orvos helyett a tutit. Neki csak ez egy nepszerusitem magam és mindenki csinaljon így, bereljen otthoni nst-t 10 ezer Ft-ert.. ha 120.adik hetre szul akkor annyira. O élete. Majd meglatjatok, ne legyen igazam de a reklambol nehogy balul süljön ki.. ugyanúgy ezzel produkalja az mlm-ceget ha ezt o tette fel
Ezt a kérdést egyáltalán ?És ti meg nepszerusititek (velem együtt) hogy itt vitatkoztok valkivel,aki talán ez a lány talán nem… nem érdemes vitatkoznii…😅😅😅 lehet lepontoznii :) u.irat itt már mindenki tapasztalta hogy milyen a szülés aki meg nem az majd megtudja hogy nem rohoges,vicc…. Hanem baromira szornyuuuuu és rossz és fájdalmas es fájdalmas es meg fajdalmasabbbbbb es nehéz és fájdalmas dolog.. majd a szuloszobabol jelentkezzen ez a valaki hogy mi lett vele mert már komolyan erdekel.. Ez csak arra megy ki h otthoni nst 10 ezer per nap.. vicccccc
Direkt megnéztem a videóit,köszönöm,elég volt belőle,nem egy az értékrendünk
Erre a hölgyre tényleg valaki kiváncsi a Tik-tokon?
Az eszem megáll, hogy milyen világban élünk?
Egy értelmes mondatot nem tud elmondani,a videói össze vannak vágva,nem is értem mi az inspiráló benne?
Nagyon szeret a középpontban lenni,beképzelt is,azt hiszi,hogy okos,pedig az,hogy sok pénze van az nem egyenlő azzal,hogy okos is,megy a reklámozás,valamiből meg kell élni,ezt értem is,de nem kéne ennyit szerepelnie
Foglalkozzon inkább a gyermekével..mig nem lesz baj,mert az ilyenekből az szokott lenni,sajnos
Nem ezt kívánom,de ha egy anyuka igy fogja fel,és nem hallgat senkire...akkor mit lehet tenni? Semmit
Utána meg sír
Annak a gyermeknek,kint kéne már lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!