Császármetszés után más a terhesség?
Első gyermekemet császárral szültem,most vagyok 7 hetes a másodikkal,6 év telt el a 2 várandósság között.
Vannak erősebb görcsök naponta-2 naponta de csak egyszer/nap.
Írna olyan aki császár után terhes lett és milyen tapasztalatai,tüntei voltak voltak? Köszönöm!
3 császárom volt. Első és második között 3 év, és második és harmadik között is 3 év van.
1: toxémiás, indítás, majd sürgősségi császár
2. Sürgősségi császár, fenyegető hegszétválás miatt. Mindenem összenőtt, letapadt, vastagbelem megcsavarodott.
3.program császár. Minimális összenövés.
Köszönöm 2es,igen ez lenne a kérdés... húzódások,valami más fájdalom,dokim annyit mondott figyeljek a testemre...oké,de mit kéne?
Sürgősségi császárom volt anno.
Bocsánat, sikerült előbb elküldenem mint befejezhettem volna,közben más dolgom is volt.
Szóval az összenővések miatt sokat fájt a hasam, én akkor nem tulajdonítottam ennek sok vízet, mivel bélgyulladásos vagyok, mindegyik terhességemet 3 bélgyulladással vittem végig, hozzá vagyok szokva a fájdalomhoz. Leginkább a 3.trimeszterben volt legérezhetőbb, hogy nagyon húzódik minden. A hegem 35.héttől kezdett fájni, 37.héttől annyira fájt, hogy alig tudtam menni, megváltás volt a 39.heti császár.
Eddig 3 császáron vagyok túl. A második terhességem alatt nem éreztem semmi extrát, amit a császárhoz köthettem volna, sőt VBAC-ra készültem. Végül abból is császár lett. A harmadik babánál, azért már megéreztem pl hogy vannak összenővéseim, mert azok néha fájdogáltak, ahogy nőt a méhem.
Most a negyedik babánál vannak görcsök, de ezek is inkább hirtelen mozdulatoktól vannak, tehát konkrétan nem tudom a császárhoz kötni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!