2. terhesség 24. hetében fájhat a császáros heg? Szétnyílhat terhesség alatt, vagy csak szüléskor?
Elvesztetted a babát? Nagyon sajnálom. :(
Nekem császar volt, a dokim szerint nem kell várni sokat. Fél év tuti elég, de ha odakerülsz,hogy szülés,akkor az orvos megvizsgál es mérlegel mi legyen.
Nem élt már mikor kiemeték...
Nekem konkrét félévet mondott mind 3 doki.
Akkor ezek szerint ha fáj is a hegnél, akkor sem válhat szét félidőnél? Max szüléskor? ilyesmit olvastam már. de huszon párhetesen szétválásról nem.
Aggódok, nehogy baj legyen... lehet teljesen normális hogy növekedés miatt szúrhat, veszíthet ... de nem tudom lehetséges e, hogy ilyenkor mégis szétváljon.
Terhesség alatt és Szülésnél sem nyilik ki. Nem tudom hogy ugyanott vágnak e... Ne aggódj. Nyúlnak a szalagok, nől a baba... Minden rendben van!
Én 22.hétben vagyok. Ugyanugy császár után. 1 éves volt a kisfiam mikor terhes lettem.
Nekem mondjuk nem fáj, nem is érzem. (koppkoppkopp) eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!