Hogy zajlik egy császáros heg vizsgálat? Honnan tudják azt, hogy kezd szétnyílni az előző seb? Hogy mérik azt, hogy milyen vastag a seb?
A hegvizsgálat annak fájhat akinek egyébként is fáj már. Különben nekem soha nem nézték. Egyszer kértem uh-n,hogy nézzük meg de azt mondta a szonográfus,hogy nem tudja mert nincs tele a hólyagom. :O Pedig tökre kellett pisilnem. Mondjuk ez a 38.héten már normális,hogy mindig pisilni kell. :)
Különben a 40.héten nekem megnyomkodta hasam a hegnél a dokim és kérdezte,hogy fáj-e. Nem fájt.
Ja,és a méhfal vastagságát mérik uh-n a heg környékén és ha 3mm alatt van akkor már nem igen engednek simán szülni ha jól tudom.
Nekem sem nézték soha, pedig kérdeztem is, azt mondták, ha nem hármasikreket várok, semmi szükség rá. De gondolom az uh-n tényleg észrevennék, hogy baj van.
A második gyerkőcöt is császárral szültem sajnos, így nem tudom, hogy a szülés közben fáj-e, nekem egyébként a terhesség közben sosem fájt. Viszont a második műtét után sokkal gyorsabban gyógyultam, 7-10 nappal a műtét után már semmi fájdalmam nem volt.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megnyugtattatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!