Megtartanád a babát ilyen helyzetben?
27 éves nő vagyok, a párommal két éve vagyunk együtt.
Védekezés (tabletta) mellett csúszott be ez a terhesség, viszont a párom hallani sem akar róla, kvázi megzsarolt, hogyha megtartom, akkor vége a kapcsolatunknak.
Viszont az ő lakásban élek, mert én gimnáziumi tanárként több év munka után is csak 175 ezret viszek haza havonta, ebből nem lehetne albérletben megélni.
Szóval ha megtartom a babát, egyedül maradok, nevetséges fizetéssel és azt sem tudom, hova kéne költöznöm.
Viszont keresztény vagyok, az abortuszt mindig is elleneztem, és már most tudom, hogy egy életen át bánnám és örökké lelkiismeretfurdalásom lenne miatta.
szerintem a Kérdező párja egy teljesen normális férfi, aki most nem akar gyereket. Nyilván ezért is védekeztek a teherbe esés ellen. A védekezés ellenére bekövetkező terhesség meg teljesen nyilvánvalóan abortusz.
Mondjuk én férfiként meg azt a nőt dobnám ki, akinek fontosabb egy fejletlen embrió mint a párja, párkapcsolata... az olyan nőre ugyanis nem lehet számítani a közös életben, tehát merő időpocsékolás vele tölteni az időt, ha az ember normális életet szeretne...
#75, az egyik a terhesség megelőzésére való, a másik a már bekövetkezett terhesség megszüntetésére.
Úgy van. És ezek közül vajon melyik a célszerűbb, IQ-huszár?
Segítsek, vagy megy egyedül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!