Megtartanád a babát ilyen helyzetben?
27 éves nő vagyok, a párommal két éve vagyunk együtt.
Védekezés (tabletta) mellett csúszott be ez a terhesség, viszont a párom hallani sem akar róla, kvázi megzsarolt, hogyha megtartom, akkor vége a kapcsolatunknak.
Viszont az ő lakásban élek, mert én gimnáziumi tanárként több év munka után is csak 175 ezret viszek haza havonta, ebből nem lehetne albérletben megélni.
Szóval ha megtartom a babát, egyedül maradok, nevetséges fizetéssel és azt sem tudom, hova kéne költöznöm.
Viszont keresztény vagyok, az abortuszt mindig is elleneztem, és már most tudom, hogy egy életen át bánnám és örökké lelkiismeretfurdalásom lenne miatta.
Én sem akartam gyereket 33-35 éves korom előtt, ezért védekeztünk. Teljesen rendszeresen szedtem a tablettát, szóval rohadtul nagy szerencsétlenség vagyok...
Annyira nehéz, mert minden észérv az abortusz mellett szól, de ha a szívemre hallgatnék, akkor megtartanám.
"Én sem akartam gyereket 33-35 éves korom előtt"
Bocs, de úgy tűnik, a jelenlegi párod akkor sem akarná. Beszéltetek egyáltalán a gyerek-kérdésről a kapcsolatotok elején?
"Beszéltetek egyáltalán a gyerek-kérdésről a kapcsolatotok elején?"
Igen, arról volt szó, hogy majd kb 10 év múlva jöhet a gyerek
Én nem hibáztatom a pasit. Nem akar még gyereket, és inkább fizetne gyerektartást távol a gyerektől és tőled, minthogy erőltessen egy szerepet amit nem akar.
Te sem kényszerítheted erre, szóval megértem, hogy nem adna neked lakhatást szülés után.
Mit tanítasz?
Korrepetálásra nem gondoltál még?
Hihetetlen óradíjakat elkérnek...
Ezt speciel baba mellett is lehet csinálni. Ezzel nem arra buzditalak, hogy tartsd meg.
De a pasit én is kiiktatanam ,minél hamarabb.
Pasit mindenképp dobd.
Biztos van egy családtagod, rokonod, barátnőd,aki tudna segíteni.
Ha mégsem, akkor családsegítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!