A fiam haránt volt. 34dik héten fordult be. Van még bőven idő rá, nyugalom!
2022. jan. 15. 14:44
2/11 anonim válasza:
Mind2 gyerek 32. Hét után fordult be…
30. Héten délelőtt rendesen volt du meg harànt.
Doki:
“Ilyenkor mèg ide-oda foroghatnak, van helyük àltalàban”
2022. jan. 15. 15:01
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor még akár naponta többször is megfordulnak. Az, hogy a vizsgálatnál épp faros volt, csak egy pillanatkép.
Kisfiam a 30. hétig hol faros volt, hol harántban. Aztán befordult egyszer csak.
2022. jan. 15. 15:04
4/11 anonim válasza:
Nekem is a 21. héten faros volt, rá 3 hétre nagy mocorgást éreztem a hasamban, plusz máshol rugdosott, ahol szokott. 26. héten az Uh-n fejvégű volt, de most 4 napra rá megint hatalmas mozgolódást érzek és most 2 oldalt érzem rugdosni, úgyhogy valószínűleg harántban fekszik. De ráér még a tiéd is és az enyém is befordulni a helyes irányba. 🙂
2022. jan. 15. 16:08
5/11 anonim válasza:
Szerintem az orvos a bolondját járatja veled 😂
2022. jan. 15. 17:17
6/11 anonim válasza:
szülésnapján is befordulhat,hüvelyi szüléshez.
2022. jan. 15. 17:19
7/11 anonim válasza:
Amúgy tényleg vannak tornagyakorlatok, amik segíthetnek. Az a lényegük, hogy több helye van tőle a babának forogni. Hogy a négykézlábazás ilyen-e, passz. Nekem a 18. és 30. hét között fordult be valamikor, én is paráztam rajta, de fölösleges.
2022. jan. 15. 17:28
8/11 anonim válasza:
Még sok helye van forgolódni. Az én babám 29 hetesen még fejvégű volt, valamikor megfordult, fogalmam sincs mikor, de faros maradt.
2022. jan. 15. 17:45
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat
Tényleg van rá tornagyakorlat,már a neten is utána néztem,és a kórházban az orvos is ezt ajánlotta
Majd meglátjuk,van még ideje megfordulni,legközelebb majd 25-én megyek ultrahangra,kiváncsi vagyok rá,hogy mit mond az orvos
2022. jan. 15. 18:15
10/11 anonim válasza:
Ilyen kicsiben még forog össze-vissza :)
Én 37. hétben vagyok, na nálam már tényleg para h farfekvéses 😕
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!