Magzati vesetagulat mindket veseben. Mire szamitsak?
Figyelt kérdés
A leleten ez all: b.o. pyelon 3,2 j.o. 3,8. El is magyarazta az orvos, hogy mi ez, es en is utana neztem. Viszont azt elfelejtettem megkerdezni, hogy mire szamithatok 2 het mulva. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?#magzat #Vesetagulat
2022. jan. 13. 17:13
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, hogy 19+6 hetes vagyok 😊
2022. jan. 13. 17:13
2/7 anonim válasza:
Az esetek 99%-ban eltünik a szülésig, nem kell foglalkozni vele igazán.
Itt, ezen az oldalon is rengeteg ilyen kérdés volt már, mire meglettek a babák, addigra felszívódott az egész.
3/7 anonim válasza:
32 hetesen a fiamnál is láttak, felszívódott. Nálatok meg bőven van idő a felszívódásra.
4/7 anonim válasza:
A fiamnál is volt, 2 hetente uh, mindig egyre kisebb volt, majd eltűnt.
5/7 anonim válasza:
Szia kérdező
Voltál azóta ultrahangon?
Mit mondtak? Csökkent a mérete?
6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Voltam, minimalisan nott, par tized mm-t. Azt mondta az orvos 5 mm alatt van, nem koros de azert 3 het mulva vissza hivott kontrollra.
2022. jan. 28. 15:11
7/7 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet
23 hetes vagyok,28.hétre hivott vissza
3-4 mm a tágulat,állítólag nem kóros,nekünk is ezt mondta,de nagyon aggódom miatta
Nem szeretném ha bajok lennétek
Megírnád 3 hét múlva,hogy miújság?
Megköszönném🤗🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!