Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félidős vagyok. Nem kívánom a...

Félidős vagyok. Nem kívánom a szeretkezést, nem túl jó. Mi az, amit még kipróbálhatnánk, és mindkettőnknél beválhat?

Figyelt kérdés
Már több mint félidős vagyok, de nem jött el az az idő amiről olvasok sok helyen, hogy kívánjam jobban a szeretkezést. Közben próbálkozunk, de nekem nem túl jó hátulról, a páromnak a lovaglós póz nem igazán fekszik.
2007. dec. 29. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák...én az első trimeszter vége felé már majdnem megvesztem a szexért,aztán mostanában kezd csillapodni a vágy,de azért nem panaszkodom.

Az egyik kedvencünk a párommal az amikor ő oldalt fekszik,én meg háton.A lábaim vagy átvetve a derekán vagy felhúzva.Kicsi távolság nem árt a két felső test között.Nem nyomjuk pocit,és mindketten élvezzük.

Viszont olvastam olyanról is,akinek inkább csak az orális szex jött be tehesség alatt.

2007. dec. 29. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én 22 hetes terhes vagyok és az orvos nem tanácsolta a hüvelyi érintkezést, mert lejjebb van a méhem. Nekünk az orális szex nagyon bevált, hozzáteszem, terhesség előtt is :) tőled semmilyen élvezetet nem vesz el, és a párodat is meg tudod lepni, ha elkényezteted. Kényelmesebb a pozíció is, bárhogyan csinálhatjátok. Ne aggódj, nem vagyunk egyformák, nem kívánjuk őrülten a szexet a terhesség alatt mindannyian. Az a fontos, hogy emiatt azért ne hanyagold el sem a párodat, sem magadat, mert mindenkinek szüksége van az élményre. A férfiaknak főleg. A lelküknek is jót tesz, akárcsak a tiédnek. Próbálkozzatok, izgalmas. Sok sikert, szép terhességet!

2007. dec. 30. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem 11-12 hetesen kezdődött a szexőrletem, de akkor magamat meglepő módon is nagyon-nagyon. De 2 hét alatt el is mult, most normál állapoton vagyok.

Ne érezd ezért rosszul magad, nem vagyunk egyformák, van aki végig kivánja, van aki egyáltalán nem.

De az fontos, hogy ne hanyagoljátok el egymást.

Az orális szex jó, nézzetek filmet, akkor a párod is izgatottabb lesz.

Nekünk is az első válaszban említett én hanyatt fekszem, párom oldalt és 90 fokban találkozunk. Kényelmes, izgató és kellemes.

Amúgy bármit lehet, ami jól esik, próbálkozzatok, van hogy nekem is "evés közben jön meg az étvágy".-)

2007. dec. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!