Teherbeeshetek akár már most, ha 10 napja, május 8-án veszítettem? /Mindkettőnknél mindent rendben találak.
Szia!
Bocsi,de számomra érthetetlen ez a kérdés.
Mit veszítettél???Elment a babád?
Igen.Elment a baba.
10 napot késett.Pozitiv lett a teszt.Aztán megjött.Nagyon rosszul voltam,de nem kellett orvosnak beavatkozni.
En is voltam mar igy. termeszetes uton tavozott az eletkeptelen magzat. Ha van peteeresed siman teherbe eshetsz. Miert is ne?
Sok szerencset!
Szerintem, is hajrá! Próbálkozzatok nyugodtan, de peteérés után menj orvoshoz, hogy írjon fel vlami baba-támogató gyógyszert, és mondd, hogy vetélésed volt, akkor egyből fog írni, és veszélyeztetett leszel, úgyhogy onnatól táppénz és nyugalom!
Sok sikert!
Köszönöm a válszokat.
(Voltam orvosnál, beutalt korházba, de nem feküdtem be.Most írom az államvizsgadolgozatot, de 5 napig szinte állandóan ágyban voltam.Ma vagy holnap megyek a záró-jelentésértés felülvizsgálatra.)
Muszáj volt kérdezni, mert teljesen tapasztalatlan vagyok és nagyon aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!