Szerintetek semmi esély rá, hogy a tejcukorérzékenységet ne örökölje a babánk? Én vagyok laktózérzékeny,14 évesen jött elő. Jövő héten megyek dokihoz akkor megkérdezem, de nagyon izgat.
Szia én is az vagyok sőt én tejallergiás és tojásallergiás vagyok, nem csak tejcukor!
Azt mondta a doki hogy ez nem törvényszerű hogy örökli, nekem pl. senki nincs a családba ilyen csak én!
28 hetes kismama
Szia!
Én az aprómagvas gyümölcsökre és a tojásra vagyok allergiás és a fiam is az lett. (most 3,5 éves) Szerintem örökölhető.
Én nagyon sok mindenre allergiás vagyok sajnos (többek között laktózintolleranciám is van), és sok orvost megjártam ezzel kapcsolatosan. Mindegyeik egyetértett abban, hogy örökölHETŐ, de nem feltétlen öröklődik.
A lányom 2 éves, a fiam 7 hós. Eddig egyiküknél sem jelentkezett semmiféle allergia vagy intolerancia.
Én tejcukor érzékeny vagyok--mindkét gyerekem örökölte :(
A fiam 11 a lányom 2 éves.
Ezen én is gondolkodtam mert lehet hogy az én lányom is az, és ezért fáj a hasa minden szopi után. Én is az vagyok, férjem is, apám is és anyósom is tehát nagy rá az esély :(((
Öröklödik sajnos:(
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!