Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Stresszes irodai munkát...

Stresszes irodai munkát meddig végeznél terhesen?

Figyelt kérdés

Most vagyok 20 hetes, de egyre nehezebben bírom a munkát. Nem vagyok jóban a kollégákkal, nagyon stresszes benn a légkör. Volt szó róla, hogy heti pár napot home office-ban leszek januártól, de sajnos a héten azt mondták szó se lehet róla (pedig a munkaköröm megengedné). Sok a munka is, és én egyre fáradtabb vagyok, a sok utazást is nehezen viselem főleg így télen. Sokszor már aludni se tudok, mert elalvás előtt is a munkán agyalok.

Volt valaki ilyen helyzetben? Ti meddig dolgoztatok?

2022. jan. 5. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
A babád és az egészséged fontosabb kérdező, mint a "kedves" kollégáid. Munka helyed nagyon megérthető lehetne veled, dolgozhatnál amig terhesen bírod akár 7.-8. hónapig is. keress munkahelyet, vagy menny el táppénzre, vagy bird ki 33. hétig.
2022. jan. 5. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 hetesen fejeztem be a munkát, júliusban. Úgy volt, hogy augusztusig vagyok, de addig bírtam idegekkel, szintén stresszes munkahely, sok utazás.

Ezt te tudod, te érzed hogy bírod. Csak az legyen fontos, ahogy te érzed magad. Ha kimerült vagy, ingerült, stresszes, az a babának sem jó .

2022. jan. 5. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Április közepén szülök, február végéig dolgozom, tappenzbol nem élek meg sajnos.
2022. jan. 5. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
32.hétig. Aztán meg is bántam mert halálra untam magam otthon.
2022. jan. 5. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
Te tudod neked kell érezni.Ha nem érzed jól magad sem fizikálisan sem lelkileg akkor hagyd ott ezt a munkahelyet mert táppénzre lehet kiírnának de annak meg mi értelme van.Nem tart örökké a táppénz sem és nem szívesen mennél vissza a letelte után gondolom mivel írtad hogy a kollégák sem a legjobbak.Mondj fel mikor úgy érzed hogy már tényleg elég
2022. jan. 5. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Nehogy felmondj terhesség alatt! Utolsó hülyeséget beszél!

En 35 hetes voltam mikor ott hagytam, de nekem kellett a légkör, az h ne rohadjak otthon, a kocsoget meg ignoraltam. Addig dolgozz ameddig jol esik, 1 percig se tovább. De arra is számíts hogy a fizut 60%at fogod kapni ha elmesz tappenzre

2022. jan. 5. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg ne mondj fel! Viszont ha már megteheted a munkaviszonyod alapján, akkor menj el táppénzre. 20 hetes vagy,senki nem szólhat egy szót sem, igazából, ha megteszik se érdekeljen. Most a babád és te a legfontosabb.
2022. jan. 6. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
32%

Nem irodai munka, de stresszes az enyém is. Lombik stimuláció utolsó hete óta tápon vagyok, most töltöttem a 16. hetet. Nekem mondjuk ezer hobbim és két aktív kutyám van, szóval unalom aztán nincs, plusz az első trimeszterben romon voltam, nem tudom hogy tudtam volna ezt a melót elvégezni... :D hivatalosan azért vagyok el, hogy ne legyek covidos (ezt szívesebben mondod a főnöknek, minthogy szar a légkör és szorongásos rohamaid vannak bent), a háziorvosom pedig lelkesen kiír. A stressz végett nincs is lelkifurkám, a táppénzem meg szerencsére elég jó, megélünk.

Úgyhogy ha pénzügyileg megteheted, kérd magad tápra. Sokkal jobb békében várni a babát, elvileg terhesen fel sem mondhatnak neked.

2022. jan. 13. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
28%
“Táp”on nem szokás kimászkálni otthonról. Főleg ha a covidtól félsz és azért vagy “táp”-on. Csak szólok.
2022. jan. 13. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!