Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21hetes terhes vagyok.2 napja...

21hetes terhes vagyok.2 napja nagyon keveset mozog a babám napi 2-3szor érzem csak. Kinek mijen gyakran mozog a babája ennyi idősen? Eddig nagyon aktív volt.

Figyelt kérdés

2022. jan. 4. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 22. hétben vagyok, a 19. héten éreztem először, egészen múlt hétig csak egyszer egyszer naponta, sőt, volt olyan nap, amikor egyáltalán nem. Aztán jött a szilveszteri melegfront és azóta pogózik éjjel-nappal. Lehet a Te babádra másképp hát a melegfront.
2022. jan. 4. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 21 hetes vagyok. Általában reggel és este érzem, amikor fekszem, és ő elkezd bulizni odabenn :-D Vagy ha délutáni tévézésnél magamról megfeledkezve hasra fordulok, na akkor tuti jelez :-D Egyébként nap közben nem nagyon tűnik fel, hogy mocorogna, 1-1 ilyen alkalom volt, amikor mondjuk főzés közben azt éreztem, hogy mozdult egy nagyot. Neki is vannak "lustább" napjai, de hát még nem is akkorák ilyenkor, hogy minden mozdulatukat érezzük.
2022. jan. 4. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A front valóban hatással lehet rájuk, vmikor aktívabbak, vmikor inkább lusták. Ez teljesen normális. Amúgy ilyenkor még picik és nem is minden mozgást lehet érezni. Az első gyerekemet 20 hetesen éreztem először és akkor is csak éppenhogy. Jó pár hétig is szinte alig éreztem. Na, de utána beindult a buli... :)
2022. jan. 4. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
A front kihat babákra, meg ilyenkor picik ottbent és rengeteg helyük van forogna. érzed mozogni, ha kicsit is akkor már nem lesz baj. Alszik, elaltatod a babát.
2022. jan. 4. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 20 hetes,most éreztem másodjára,hogy mozgott

Nekem is keveset mozog napközben,estére indul a buli...de volt,hogy egész nap nem éreztem,sem este

A védőnőm ajánlotta,hogy egyek egy joghurtot,vagy bármit ami hideg,és attól tényleg elkezd mozogni

2022. jan. 4. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
97%

21 hetes vagyok én is pont, én a 17-ik hét óta érzem a babát, általában elég rúgkapálós. Na de ez a front, sokkal lustább lett és inkább csak tolja magát kifele de nem annyira rugdos és sokkal többet alszik. Legnagyobb meglepetésemre ez a felmelegedés engem is úgy megvisel :D

Amúgy azt mondják, ebben a korban még az is normális, ha egyáltalán nem érzed mozogni. 2-3 alkalom meg elég, hogy tudd, hogy jól van amúgy :)

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2022. jan. 4. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!