Keveset mozog a baba?
25+4 napos vagyok. Hátsófalú méhlepény. Első baba így nincs tapasztalat mikor lustább, mikor aktívabb. Kicsit aggódós is vagyok.
Tegnapelőtt éreztem a picit, rugdalózott minden, de tegnap csak ilyen kitolódásokat éreztem, rúgni nem.
Hiába feküdtem vagy pihentem.
Szerintetek ha bemegyek az orvoshoz nem fognak elküldeni? Nagyon féltem a kis babát és tapasztalatom nincs, mindenki a környezetemben azt mondogatja éreznem kell mindennap őt.
24 N
Lehet hogy csak megfordult, a hátát dugja ki, a lábával meg befelé rugdalózik. Ha aggódsz, megéri bemenni hogy nézzenek rá, de szerintem ez normális. Ha mondod hogy nem érzed mozogni, nem fognak elküldeni.
Az én babám is kb ekkora, ő se rugdos folyton, van hogy egész nap csak kinyomja magát, aztán este vagy másnap reggel nagy kegyesen belerúg egy hatalmasat a húgyhólyagomba hogy megnyugodjak...
Az én lányom sem volt soha túl aktív, kb 25 hetesen éreztem először, végül amúgyis picikét született, tehát el "veszett" bennem.
Kint is egesznap aludt kB 😁
Nem azt mondom, ha tényleg sosem érzed, akkor jobb bemenni ügyeletre.
De ha csak finoman mozgolódik sztem elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!