Most elfog menni a baba?
Sziasztok.
November 20.-an volt az utolso menzeszem, sajnos amiota letettem a fogamzasgatlot (mar tobb mint 2 eve) rendszertelen a menzeszem, akar 37 napos is volt a ciklusom. December 20.-an csinaltam tobb tesztet is, mert jott egy megerzes hogy valami fura. Tobb tesztem is pozitiv lett, 27.-en is a digitalis teszt pedig 2-3hetet irt ki.
Tegnap este halvany rozsaszines folyas tavozotr kis mennyisegben es tenyleg halvanyan, viszont enyhe gorcsok is jelentkeztek. Ma reggel pedig mar rendes ver tavozott. Azonnal bementunk az ugyeletre, ultrahang alapjan csak egy kis petezsakot lattak 3mm, vervetel alapjan 244 hcg szint. Nem tudtak megmondani a verzes okat, szerdan visszakell menjek, hogy megnezzek novekedett-e a hcg szint vagy pedig tavozik a kis csoda🥺
Megemlitenem hogy szeptemberbe volt egy abortuszom, lehet a kis ido eltelte miatt van ez az egesz, nem tudom.
Valaki jart hasonlo cipoben? Ezido tajekan kinek mennyi volt a hcg szintje?
Koszonom a valaszokat, szerdan okosabb leszek, de hat ilyenkor olyan lassan telik az ido😞
Fuu ezek esküszöm halványabbak a tegnapinál :(
Gondolok rád! Pontosan tudom milyen stresszben vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!