Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most elfog menni a baba?

Minii Vikii kérdése:

Most elfog menni a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

November 20.-an volt az utolso menzeszem, sajnos amiota letettem a fogamzasgatlot (mar tobb mint 2 eve) rendszertelen a menzeszem, akar 37 napos is volt a ciklusom. December 20.-an csinaltam tobb tesztet is, mert jott egy megerzes hogy valami fura. Tobb tesztem is pozitiv lett, 27.-en is a digitalis teszt pedig 2-3hetet irt ki.

Tegnap este halvany rozsaszines folyas tavozotr kis mennyisegben es tenyleg halvanyan, viszont enyhe gorcsok is jelentkeztek. Ma reggel pedig mar rendes ver tavozott. Azonnal bementunk az ugyeletre, ultrahang alapjan csak egy kis petezsakot lattak 3mm, vervetel alapjan 244 hcg szint. Nem tudtak megmondani a verzes okat, szerdan visszakell menjek, hogy megnezzek novekedett-e a hcg szint vagy pedig tavozik a kis csoda🥺

Megemlitenem hogy szeptemberbe volt egy abortuszom, lehet a kis ido eltelte miatt van ez az egesz, nem tudom.

Valaki jart hasonlo cipoben? Ezido tajekan kinek mennyi volt a hcg szintje?

Koszonom a valaszokat, szerdan okosabb leszek, de hat ilyenkor olyan lassan telik az ido😞

2022. jan. 2. 15:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Szorítok! De amúgy nem feltétlenül. Nekem "csak" barnazasom volt, az is "csak" egy negyed tenyernyi területén a, tisztasagi betetnek, mégis elveteltem. Utána masnap reggel kezdtem vérezni de egyáltalán nem volt se sok se darabos, kb csak torleskor volt veres a papír és csak pisileskor folyt ki élénk piros cucc, pont olyan állagú mint a pisi (már bocsánat a reszletessegert), nem gorcsoltem, semmi, ez tartott 2 napig majd még 4 napig barnaztam és utána múlt el. Nem ijeszgetni akarlak csak mondom hogy nálam pl nem "papirforma" szeruen zajlott
2022. jan. 2. 21:35
 22/41 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2022. jan. 3. 11:18
 23/41 A kérdező kommentje:
Koszonom az erdeklodest, vegul nem mentem vissza az orvoshoz, felhivtam telefonon, azt mondta varjuk ki a szerdat.. nagyon aggodom
2022. jan. 4. 01:10
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen orvos ez 😔 Lehet keresni kéne másikat.. Azóta is verzel? Teszt pozitív?
2022. jan. 4. 10:08
 25/41 A kérdező kommentje:
Azota is fennall a verzes. Tesztet azota nem csinaltam, szerintem mar nem is fogok, holnap reggel ugyis kiderul.
2022. jan. 4. 18:05
 26/41 A kérdező kommentje:

Csinaltam kivancsisagbol tesztet, de eleg halvany lett :(

[link]

2022. jan. 4. 20:52
 27/41 anonim ***** válasza:
95%
Drukkolok, írj holnap doki után mindenképpen!
2022. jan. 4. 21:02
 28/41 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, irok mindenkepp :)
2022. jan. 4. 21:20
 29/41 A kérdező kommentje:

[link]

Predin kivul mindegyik extra halvany :( mar csak par ora es kiderul

2022. jan. 5. 07:21
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Fuu ezek esküszöm halványabbak a tegnapinál :(

Gondolok rád! Pontosan tudom milyen stresszben vagy.

2022. jan. 5. 09:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!