16hetesen milyen házipraktikákkal gyógyíthatom ki magam a náthából, torokfájásból? Szombaton lesz az esküvőm, addigra szeretnék meggyógyulni és gyógyszert nem akarok szedni. Ti hogy gyógyítjátok magatok?
Szia!
Én terhesen és szoptatáskor is Oscilocoscilum-ot szedtem (remélem jól írtam le a nevét) Nagyon jó csak ajánlani tudom. Teljesen biztonságos, homeopátiás szer, nincs mellékhatása, nyugodtan szedheted, tényleg hatásos. Mellé sok citromos tea, ha meg tudod inni a gyógyteákat azok még jobbak (csalán, kamilla, hárs, csipkebogyó, hagyma) egyél sok hagymát és fokhagymát (persze ne az esküvőd előtt közvetlen:)) és szedhetsz Cebion cseppet is, napi 10-15 csepp teába vagy vízbe. Nekem ez mindig tuti siker:)
Jobbulást
Ha az orrod is be van dugulva kamilla gőz felett inhalálás, nagyon sokat segít. :)
Második voltam.
Én is most vagyok 16 hetes, vasárnap óta fáj a torkom, meg én köhögök is. A köhögésre Stodal köptetőt adtak a patikában, a torokfájásra Tantum Verde szopogatós tablettát, ami tök finom is. Amúgy a háziorvosom azt mondta, szigorú fekvés, rengeteg tea (én a csipkebogyót iszom), és napi 1-2 Algopiryn. Most már kicsit jobban vagyok, a torkom pl. alig fáj, és a köhögésem is javult.
Sikeres gyógyulást! Minden jót szombatra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!