Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet jelentkezni...

Terhesen lehet jelentkezni Kresz tanfolyamra, majd B jogsi megszerzésére? Jelenleg 8 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Háát igen, van benne valami bár szerintem ezt embere válogatja hogy ki meddig tud biztonságosan vezetni. Nekem ez a 6 hónapos szabály nagyon drasztikusan és túlságosan korlátozónak tűnik. Nekem pl még most 39 hetesen is elég pici a pocakom, szóval nem éri el a kormányt és teljesen jól érzem magam, nem alszom el a volán mögött stb :D nyilván hosszabb távra már eszembe nem jutna elindulni, de városon belül ha mennem kell a kórházba nst-re, főleg mikor a férjem dolgozik, óriási előny h tudok autóval menni.

Szerintem a nyuggerek, bizonyos kor felett ezerszer közveszélyesebbek az utakon mint a kismamák... De ez más téma :P

2021. dec. 22. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Már tanultam vezetni, mikor teherbe estem, kb 3 hónapos terhes voltam, mikor levizsgáztam. A terhességem végéig aktívan vezettem. Mikor megszületett abbahagytam, volt egy fél év szünet, azóta megint vezetek, könnyen visszaálltam rá 🙂.
2021. dec. 22. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Bocs az offért, de melyik országban nem vezethet egy 7 hónapos kismama? Nem is tudom mi lenne a nagy tesóval, ha megtiltanák, hogy oviba vigyem kocsival
2021. dec. 22. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

"Nem is tudom mi lenne a nagy tesóval, ha megtiltanák, hogy oviba vigyem kocsival"

Elvinné az apja vagy valaki más. Mit gondolsz, amikor megszülöd a gyerekedet, egyedül fog óvodába menni?

Vagy mennétek busszal, ahogy sokan mások.

Ha javíttatni kéne az autódat, akkor se menne a gyerek óvodába?

2021. dec. 23. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!