Csajok! Én már nem értek semmit? Jogi kérdés, apasági nyilatkozat?
Szóval ahol szülni fogok, nem fogadják el az önkormányzat által kiállitott sima egyszerű apasági nyilatkozatot. GOndolkodtunk összeházasodunk, de 5 hét mulva szülünk, párom éjjel nappal dolgozik, születési anyakönyvi kivonatát vhol elhagyta még rég, ő is kell ahhoz hogy azt megigényeljük, az esküvői előjegyzéshez is kell ő is...nem tud elszabadulni a munkahelyéről.
Rengeteget olvastam most a neten az apasági nyilatkozatról, már teljesen zsong a fejem...az egyik ezt irja a másik azt...
Szóval ha mondjuk szülés utánra rakjuk ezt a mizériát, hogy a babó a nevére kerüljön mit kell csinálni? Hova kell menni? Milyen papirok kellenek? Mennyi idő?
Szia!!Én azt csinálnám hogy kérnék egy sima apasági nyilatkozatot ami nem kerül pénzbe!!Nem fogják megkérdezni hol szülsz!!Amikor meg mész szülni kötelesek elfogadni azt a nyilatkozatot amit viszel!!:)
(egy gyakorló védőnő tanonc!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!