Én csak kérdezni akarok mivel annyira kiváncsi vagyok már :) 9 hetes vagyok viszont eddig semmilyen rosszulétem nincs,se hányás semmi, mintha nem is lennék terhes.Nem vagyok kívánós viszont édességtől hányingerem leszSzerintetek kisfiú vagy kislány?
Parancsolj, akkor kirakom én is: "Miért is? Eléggé szánalmas amit itt csinálsz. Azért mert nincs semmiben a boldogságod másnak ne akard már elvenni a kedvét. Menny már aludni te luzer"
Pszichopata vagy amúgy, hogy itt privizgetsz mindenkinek? Miért nem írogatsz a beteges barátnőidnek?
De ha a helyesírási szabályzatot lapozgatnád, az is jót tenne a gyerekednek...
Szerintem legalább egy kicsit mindenki kíváncsi a baba nemére. De szerintem nagyon kevés a nőknek azon százaléka, akik bármilyen tudományosságot vagy rendszert fedeznek fel abban, hogyha valaki végighányta a terhességét, akkor lánya lesz, ha nem, akkor fia. Nem ez dönti el, sőt, még csak nem is jelzi!
Én nem hánytam sokszor, de konkrétan enni sem bírtam a hányingertől, émelygéstől és fáradtsàgtól, mégis kisfiam lesz. Ne próbálj meg a tényekkel vitázni szerintem.
Én nem vitázom csak egyből rosszindulattal kommenteltek,
Igazából lánynak is fiúnak is nagyon örülnék, csak kiváncsi voltam más mamák tapasztalataira, nem a rosszindulatú nőkére. Köszi a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!