Hanyas méretű ruhákból vettetek inkább többet?H&m applikacióban már össze gyűjtöttem egy csomó ruhát. 50, 56, 62 méretek vannak benne. Ha nagyobb a baba lehet jó sem lesz rá az 50-es méret. Dilemmában vagyok.Januárban fog meg születni,és kislány lesz
Figyelj, az ultrahangon úgyis fognak méretet becsülni, ami nyilván nem pontos, lehet eltérés, de ha 4,5 kilós babát jósolnak, valószűleg nem kell majd 50-es méret. Plusz azt vedd figyelembe, mekkorának születtetek a férjeddel.
Mi pl. 50-52 cm-es babák voltunk és már a 24.heti babamozitól kezdve minden ultrahangon azt látták, hogy az átlagosnál picit kisebb babánk, mondták, hogy 3 kiló körül lesz, és tényleg, mellé 50 cm-mel született.
A lényeg igazából, hogy 56-62-es ruhából nem kell olyan sokkal készülni, mert azokat hamar kinövik. Most féléves a fiam, és a fent említett 50-es mérettől indulva ma már 74-est hord, szóval az ennél kisebb méretek max. 1-2 hónapig voltak jók.
A h&m nagyobb méret, abból az 50-es nem olyan picike.
Mind a két gyerekem átlag súlyú, időre született baba volt, mégis 50-es ruhákkal kezdtünk. Ezeket kb 3 hétig hordták. Utána az 56-ost is pár hétig. A 62-es méretet mind a kettő átugorta, pont most válogattam ki a fiam ruháit, kettő 62-es ruhája volt. A 68-ast hordták legtovább a pici méretek közül.
H&M ruhák mindig kicsit nagyobbak, de én abból sem vettem 50-est. Abból max 1-2 db-ot vegyél, de szerintem ennyire picit ráér akkor, ha megszületett, és kiderül, hogy tényleg kell rá egy ilyen kicsi ruha. Apuka tud venni, amíg kórházban vagytok.
56-ost a lányom másfél hónapos koráig hordott, de ő elég vékonyka volt, minden ruhát sokáig hord a mai napig is.
62-es kellett ezek közül a legtovább.
Szerintem azért se vásárolj be előre egy rahedli ruhát, mert idő közben fogod kitapasztalni, hogy milyen típusúak válnak be nektek a leginkább, és célzottan tudsz azokból vásárolni majd.
Én 50-esből csak 3 db-ot vettem, nem is kellettek, mert 53 centivel született a kislányom. A nagyobb meretekből, tehát 56-62-ig gyakorlatilag mind turiztam, egy- két kivetellel, mivel mindenki mondta, hogy nagyon gyorsan fog nőni a baba, lehet nem is fog mindent hordani a sok ruha kozul. Szoval en igy voltam vele, hogy akkor meg miert vegyem meg a 3000+ forintos dolgokat. Kevesbe fajt is a szivem erte, amikor a 300 ft-os body nem volt egyszer sem a kislanyomon.
H&m-ben egyebkent vannak nagyon jo kis 10es body csomagok, de azt csak azutan ajanlom mar miután elerte a kb 62-68-as méretet a baba, mert azt nem 2 hetig fogja hordani:)
H&m- es bodyk egyebkent tenyleg nagyobbak, abbol jó lehet az 50-es is eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!