Hanyas méretű ruhákból vettetek inkább többet?H&m applikacióban már össze gyűjtöttem egy csomó ruhát. 50, 56, 62 méretek vannak benne. Ha nagyobb a baba lehet jó sem lesz rá az 50-es méret. Dilemmában vagyok.Januárban fog meg születni,és kislány lesz
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 20:45
21/21 anonim válasza:
#9 vagyok, lassan 2 hónapos a babám, 51 centivel született, de az 50 es ruhák nem voltak jók rá. Most kezdi kinőni az 56-os méretet. Kedvencünk a h&m átlapolós body. Praktikus, gyorsan rá lehet adni, és ha szökik a kaki a pelusból, akkor nem kell az egész gyereken áthúzni a kakis ruhát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!