Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyas méretű ruhákból vettete...

Hanyas méretű ruhákból vettetek inkább többet?H&m applikacióban már össze gyűjtöttem egy csomó ruhát. 50, 56, 62 méretek vannak benne. Ha nagyobb a baba lehet jó sem lesz rá az 50-es méret. Dilemmában vagyok.Januárban fog meg születni,és kislány lesz

Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 3700/51 méretekkel született.

Mindenkire hallgattam, aki azt mondta, 56-os alatt ne is vegyek.

Hát az 56-os H&M cuccból kiesett, úgy ment el a férjem 50-es holmikat venni. Még egy hónapig hordta. Nálunk abszolút nem volt az a jelenség, hogy "már kinőtte, mielőtt hordhatta volna", vagy éppen 1 hónap alatt kinőtt mindent.

Ja, és arra is utólag jöttem rá, hogy "nem kell sok ruha egy újszülöttnek" hazugság.

De, rohadt sok kell. Kifolyik a pelenka, bukik, fogzásnál még a nyálkendő is átázik pillanatok alatt, a body is tiszta nyál, napi 2-3-4 alkalommal teljes átöltöztetés. Első pár hónapban külön mostam a gyerek cuccát, egy hét volt, mire összegyűlt egy adagra való.

Szóval nekem egyik előrejelzés se jött be, amit szinte mindenki ajánl.

2021. okt. 19. 08:15
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

"Kifolyik a pelenka, bukik, fogzásnál még a nyálkendő is átázik pillanatok alatt, a body is tiszta nyál, napi 2-3-4 alkalommal teljes átöltöztetés."

Huh, hát valamit itt azért te csináltál rosszul. Sz*r volt a pelenka vagy nem tudom.

2021. okt. 19. 09:07
 13/21 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a nem kell sok ruha dolgot. De, baromi sok ruha kell!

Kifolyik a kaka/pisi, csórézik, stb. Volt olyan nap, hogy 3-4 váltás ruhát is elhasználtunk. Plusz az éjszakai.

Nàlunk sem volt jellemző egyik gyereknél sem, hogy egy hét alatt kinőtte, vagy rá se adtam, úgy nőtte ki.

Mind a két gyerekem 50-es ruhákat hordott az első hónapban. Az 56-osban elvesztek. (Nem, nem voltak koraszülöttek, az 50-es az újszülött méret, a 44-es a koraszülött!)

Normál súlyú, időre született 50-51cm-s babák voltak.

Nekem is mindenki azt mondta, hogy nem kell 50-es, itt az oldalon is mindenki ezt nyomatja, aztán mégis kellett.

2021. okt. 19. 09:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 Örülök, hogy ti egyből megtaláltátok a megfelelő pelenkát, és hogy a gyermeked virágillatút csinált, azt is csak heti egyszer, megfelelő állagban.
2021. okt. 19. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:
12-es. Az én lányom például nagyon hasfájós volt. Néha nagy erőlködések után olyan lendülettel jött ki a kaki, hogy azt 3 pelenka sem fogta volna meg.
2021. okt. 19. 09:21
 16/21 anonim ***** válasza:
H&m nagy meretezes. Fiam 3600 gramm es 55 centivel szuletett,az 56-os meret majdnem egy honapig enyhen ugyan,de lotyogott rajta. 50-eset nem vettunj egyaltalan,de az talan nen lett volna nagy. Egy par 50eset vehetsz,de nem kell sokat szerintem. :)
2021. okt. 19. 09:24
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

3 hetes a lányom. 3kgval jöttünk haza és 50cm-el.

50es ruhát nem is adtam rá. 56os kb most még eppen jó, inkább 62-est adok rá.

2021. okt. 19. 09:25
 18/21 anonim ***** válasza:
17es. H&m-bol adsz 62-eset egy 50 centivel szuletett pici babara,vsgy mas markatol?
2021. okt. 19. 10:30
 19/21 anonim ***** válasza:
23%

18!

Van h&m es is és mas marka is. Max az ujján tűrök 1et, de hosszra/bősegre már jók rá a 62-esek.

17#

2021. okt. 19. 10:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 4150grammal és 53cm-el született. 56-os bababolti ruhába nem fért bele.. nem a hossza miatt,hanem a pocakja miatt. :) Egy hónap alatt hízott egy kg-ot majd 2 hónaposan már 6kg volt.. :)

Nyílván rengetek ruha tényleg nem kell,mármint egy méretből,de azért az benne van a pakliba,hogy akár minden kaki kifolyhat.. vagy ha mohón eszik sokat bukik stb.. volt mikor 6-8szor cseréltem ruhát rajta.. :)

Én mindennap mostam ki őket,nyílván,hogy ne maradjanak foltosak. :)

Most a második babám is úgy néz ki,nem lesz kicsi.. de azért vettem 56-osakat is. Bodykból két méreteseket vettem 56-62eseket. Így biztos jó lesz. :)

Ha esetleg megszültél már,mekkora lett a baby? :)

2022. jan. 8. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!