A lányok miért szeretnének inkább kislány babát? Mi az amit egy fiúval nem lehet amit egy lánnyal igen?
Szerintem amíg kisbaba tök mindegy, nincs érdemi különbség. De nekem pl nőként tök bensőséges a kapcsolatom anyukámmal, különösen amióta már felnőttem. Van férfi testvérem, ő is szereti anyukánkat, de ő nem olyan lelkizős típus, ritkábban beszél vele jelentősen, már régóta. Sokszor gondolkoztam rajta, hogyha fiam lenne, akkor egy idő után már nem akarna majd úgy beszélgetni, ahogy én szoktam az anyukámmal és ezt sajnálnám, mert engem érdekelnének a gondolatai és az élete, azután is miután felnőtt lett.
Természetesen ezek után nyilván kisfiam született, de onnantól, hogy megtudtam ezt, már nem bántam. Ha nem is lelkizik majd velem felnőtt korában, akkor is nagyon szeretem. Szóval nálam max ennyi. De így baba korban mindegy még.
Lányok ne vállaljanak gyereket!
Nők igen. És a nőkre nem igaz ez az általánosítás. Pont ugyanannyi nő akar fiú, mint lány gyereket. És a férfiakra se igaz ez az általánosítás. Pontosabban nálunk alacsony intelligencia esetén előfordul a "csak fiút" mentalitás.
Én hasonló okokból szerettem volna kislányt, mint az első. Szintén azt látom, hogy gyerekkorban mindegy, de felnőttként általában valóban a nők vannak szorosabb kapcsolatban a szüleikkel, föleg az anyjukkal. Ismétlem, általában.
Én pl. pont a kivétel vagyok, mert nekem rossz szüleim voltak, nem is tartom egyáltalán a kapcsolatot velük, de ettől még másoknál ezt látom. A férjemnek is van lánytestvére és sokkal többet beszél az anyukájukkal, mint a férjem, sőt, még én is gyakrabban hívom fel anyósom, mint a saját fia. Pedig a férjem szereti a szüleit, csak neki nincs rá igénye, hogy átbeszéljék ezeket a napi csip-csup dolgokat. Plusz én vagyok itthon a gyerekkel, emiatt is engem keres pl. anyósom, ha a kicsivel kapcsolatban akar valamit. A fiú szülei általában másodlagos nagyszülőként vannak kezelve.
És igen, én is szerettem volna átélni ezt a bensőséges anya-lánya kapcsolatot. De természetesen nekem is fiam lett :D, akit amúgy imádok mindenestül, csak sokszor eszembe jut, vajon felnőttként mennyire fog eltávolodni tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!