A lányok miért szeretnének inkább kislány babát? Mi az amit egy fiúval nem lehet amit egy lánnyal igen?
Én például szerintem azért érzem úgy,hogy kislányt jobban szeretnék,mert világ életemben fiúk vettek körül, egyetlen lány vagyok a családban. Anyukká is így volt és nagymamám is, szóval generációk óta egy lány van csak az anyai oldalon a családban. Az apai oldalon pedig most született unokatesómnak egy kislánya és sokat vagyunk vele.
Kisfiút viszont ugyanígy szeretnék, de biztosa vagyok benne, hogy kisfiam az lesz elnézve a feloszlást az elmúlt években.
Plusz, hogy van egy kedvenc lánynevem évek óta és nagyon szeretném felhasználni, sajnos most kezd felkapott lenni, remélem, mire a babatémához jutok, addigra nem ez lesz a top 3.
Én mindig kisfiút akartam, el se tudtam képzelni magam lányos anyukaként. Mikor kiderült, hogy lány lesz egy hétig sírtam. 🤦🏻♀️😂
Ahogy megszületett, szerelem lett első látásra.
Második gyereknek már mindegy mi lesz, már nem fog ilyen érzékenyen érinteni a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!