Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után 10 hónappal...

Császár után 10 hónappal terhesség?

Figyelt kérdés

Néhány hete elszakadt az óvszer. Mivel óvszer mellett még pharmatexet is használtunk illetve a kisbabánkra is éveket vártunk a férjem rendkívül alacsony spermaszáma miatt arra jutottunk, hogy így a szoptatás alatt nem alkalmazunk esemény utáni tablettát (meg a menszeszem után voltunk 2nappal)..

Na.. hàt terhes vagyok.. Az orvos januárra adott időpontot.

Egyrészt nagyon boldog vagyok, hiszen abba sem voltam biztos, hogy még egyszer valaha sikerül teherbe esnem, másrészt meg vagyok ijedve.. 10hónappal a császármetszés után ez nagyon korai? A védőnő hegszétválással ijesztgetett... Esetleg volt valaki, aki ilyen hamar teherbe esett a műtét után? Hogy alakult a terhessége? Annyira szeretnék örülni, de úgy meg vagyok ijedve...

2021. dec. 14. 19:43
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Azóta megszületett természetes úton, problémamentesen a kisfiam🙂
2022. szept. 10. 12:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2022. szept. 10. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! Gratulálok! Azóta nekem is megszületett a kisfiam, 38 hétre, harmadik császárral. Nem volt semmi gond a hegemmel! :) Pedig megindult magától a szülés (programozott császár napjának hajnalán) és 1 perces fájásokkal vittek a műtőbe kb. 6 órás vajúdás után.
2022. okt. 20. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!