Császár után 10 hónappal terhesség?
Figyelt kérdés
Néhány hete elszakadt az óvszer. Mivel óvszer mellett még pharmatexet is használtunk illetve a kisbabánkra is éveket vártunk a férjem rendkívül alacsony spermaszáma miatt arra jutottunk, hogy így a szoptatás alatt nem alkalmazunk esemény utáni tablettát (meg a menszeszem után voltunk 2nappal)..
Na.. hàt terhes vagyok.. Az orvos januárra adott időpontot.
Egyrészt nagyon boldog vagyok, hiszen abba sem voltam biztos, hogy még egyszer valaha sikerül teherbe esnem, másrészt meg vagyok ijedve.. 10hónappal a császármetszés után ez nagyon korai? A védőnő hegszétválással ijesztgetett... Esetleg volt valaki, aki ilyen hamar teherbe esett a műtét után? Hogy alakult a terhessége? Annyira szeretnék örülni, de úgy meg vagyok ijedve...
2021. dec. 14. 19:43
11/23 anonim válasza:
Már elnézést, de én nem azt írtam, hogy nem lesz baja, hanem, hogy velem nem történt baj. A kérdező azt kérdezte, hogy kivel történt ilyen és mi lett a vége. Én meg leírtam az én történetemet. De nem emlékszem, hogy orvosilag véleményeztem volna a terhességét, én nem tudom, hogy ezt te hol olvastad, de azért cuki....
12/23 anonim válasza:
A nem lesz semmi baj vagy velemnem történt semmi baj ugyanúgy biztatás erre,ha nem fűződ hozzá hogy azért konzultáljon szakemberrel.
13/23 anonim válasza:
Egyik baratnom kozepso gyereke csaszarral szuletett, 4-5 honapos volt, mikor terhes lett, orvosi biztatasra huvelyi uton szulte meg.
14/23 anonim válasza:
Mire megszuletik, 19 honap lesz koztuk. A hegszetvalasrol kerdezd meg a riogato vedonot, hogy pontosan hany % az eselye. Ha mar riogat, legyen vele tisztaban, hogy mennyire minimalis. Amugy minden eset nagyon mas. Komplikaciomentes volt a csaszarod es a felepulesed? Lett barmilyen hosszabb tavu problema, pl. osszenoves? Ha minden flottul ment, nincs panaszod, akkor azert szerintem kiindulhatsz abbol, hogy nem lesz gond, foleg, hogy ha jol ertem, nem kerdes, hogy megtartjatok-e. De az orvos majd mondja a tovabbiakat, meg o ismeri az elozmenyeidet.
15/23 anonim válasza:
12-es. Valószínűleg fog is konzultálni az orvossal, itt csupán tapasztalatokra volt kíváncsi.
16/23 anonim válasza:
Barátnőm második babája 4 hónapos volt,mikor véletlen terhes lett.38.hétre program császározták,semmi gond nem volt a terhesség alatt,és a doki se vágott eret magán mikor közölte,hogy mi újság,úgyhogy biztos nem egyedi eset sem az övé,sem a tied.
17/23 anonim válasza:
9 hónapos volt a fiam, mikor újra várandós lettem, mindkettő császár. A súlygyarapodásra kellett figyelnem(nem hízhattam sokat), ill. a végén már nem igazán emelgettem, de senkinek semmi baja nem lett. :)
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Természetesen nem az itt kapott válaszok alapján fogok dönteni, hiszen írtam is, hogy első dolgom volt bejelentkezni az orvoshoz. Leginkább az érdekelt, hogy mennyire vagyok fehér holló illetve kíváncsi voltam másokkal mi lett
2021. dec. 15. 07:08
19/23 A kérdező kommentje:
Ha más is hasonló cipőben jàrna.. az orvos azt mondta, hogy nincs ebben semmi extrém, még a terneszetes szülés esèlyét sem zárta ki. A heget gyógyultnak látta. Azóta 16hetes vagyok🙂
2022. márc. 7. 09:25
20/23 anonim válasza:
Köszönjük a visszajelzést! Lehet, hogy azóta már babáztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!