Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatokat várnék, aki...

Tapasztalatokat várnék, aki terhesen elkapta a COVID-ot és nem volt beoltva. Nagyon durva volt a lefolyása?

Figyelt kérdés

Nagyon durva volt a lefolyása?

Most nem oltathatok ( első trimeszter)

2021. dec. 13. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30 hetesen kaptam el. 2 nap volt nehéz, enyhe hőemelkedés. Nem köhögtem.
2021. dec. 13. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok. A kislányom teljesen egészséges lett.
2021. dec. 13. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Rengeteg oltatlan ismerősöm van, én magam is az vagyok. Nemhogy lélegeztetőre, de még kórházba sem került egyikünk sem. Legtöbbünk szimpla náthaként élte meg. Pedig van krónikus beteg nyugger is. Elképzelni nem tudom kik halnak bele.
2021. dec. 13. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

8 hetesen kaptam el. Gyógyszert nem kaphattam, csak c és d vitamint. Nagyon köhögtem, volt egy kis lázam, nagyon gyenge voltam, elment az íz és szagérzékelés, és borzasztó fej és szemfájdalmam volt. A covid alatt barnáztam is, erre kaptam progeszteront. (ez kalandos túra volt, sok elutasítással, és egy undorító beszólással)

Akkor engedélyezték az oltást a 12. hét után. Be is adattam, amint lehetett. Aztán 18 hetesen a másodikat is. 3 hete született meg a lányom, szerencsére egészséges.

Hamarosan megyek a harmadik adagért is.

2021. dec. 13. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
2es vagyok. Terhesekről,hiszen ezt kérdezted.
2021. dec. 13. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem az unokatesóm kapta el mikor 26 hetes terhes volt még a 2. hullámban, akkor még nem volt oltás. Sajnos ő lázas volt napokig, végül 28 hetesen elfolyt a magzatvíz, sürgősséggel császározták. Szerencsére a baba jól volt szülés után, ahhoz képest hogy nagyon korán jött. Az uncsitesóm viszont utána pár napra felkerült az intenzív osztályra, bár lélegeztetni nem kellett. Kb. 3 héttel később engedték haza. Szerencsére mind a ketten jól vannak.
2021. dec. 13. 15:48
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Első nap a hideg rázott egész nap. Akkor még nem tudtam, hogy covid, sejtettem beteg leszek.

Másofik nap olyan érzésem volt egész nap, mintha lázas lennék. Izomfájás, forró volt a lehelletem, stb. De nem ment még 37ig sem a testhőm. Illetve iszonyú, csillapíthatatlan fejfájás.

Harmadik nap ugyan ez, a láz érzés, fejfájás +elkezdtem köhögni.

Negyedik nap már csak köhögtem.

Onnan még rgy 3-4nap köhögés és ennyi.

2 hónapos makk egészséges a lányom. Nem is tervezek oltakozni.

Ismerősöm oltatta magát, terhesen elkapta mégis a covidot. Köhögött, ő ettől úgy megijedt, magára hívta a mentőket. Ok nélkül lélegeztetőre rakták (orvosszakértőig is elment az ügy, a kórház ellen vizsgálat folyik) 28hetesen kiszedték a babáját.

9 hónapos a fia, annyit tud mint azvén 2 hónapos lányom. Illetve vízfeje lett.

2021. dec. 13. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem van oltott és oltatlan ismerős/kolléga aki terhesen kapta el. Egyikük enyhe tünetekkel megúszta, másikuk egy hetet kórházban töltött, de nem kellett lélegeztetni, inkább csak megfigyelésen volt. Már mindketten jól vannak, ők és a babák is.
2021. dec. 13. 22:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Van egy csomó rém történet, meg egy csomó pozitív kimenetelű story. Hogy legyek így okos? Amíg csak a sajàt sorsomért voltam felelős, nem àllt szàndékomban oltatni. Bár most még vagy 3 hétig amúgy sem oltathatok
2021. dec. 14. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!