Tapasztalatokat várnék, aki terhesen elkapta a COVID-ot és nem volt beoltva. Nagyon durva volt a lefolyása?
Nagyon durva volt a lefolyása?
Most nem oltathatok ( első trimeszter)
8 hetesen kaptam el. Gyógyszert nem kaphattam, csak c és d vitamint. Nagyon köhögtem, volt egy kis lázam, nagyon gyenge voltam, elment az íz és szagérzékelés, és borzasztó fej és szemfájdalmam volt. A covid alatt barnáztam is, erre kaptam progeszteront. (ez kalandos túra volt, sok elutasítással, és egy undorító beszólással)
Akkor engedélyezték az oltást a 12. hét után. Be is adattam, amint lehetett. Aztán 18 hetesen a másodikat is. 3 hete született meg a lányom, szerencsére egészséges.
Hamarosan megyek a harmadik adagért is.
Első nap a hideg rázott egész nap. Akkor még nem tudtam, hogy covid, sejtettem beteg leszek.
Másofik nap olyan érzésem volt egész nap, mintha lázas lennék. Izomfájás, forró volt a lehelletem, stb. De nem ment még 37ig sem a testhőm. Illetve iszonyú, csillapíthatatlan fejfájás.
Harmadik nap ugyan ez, a láz érzés, fejfájás +elkezdtem köhögni.
Negyedik nap már csak köhögtem.
Onnan még rgy 3-4nap köhögés és ennyi.
2 hónapos makk egészséges a lányom. Nem is tervezek oltakozni.
Ismerősöm oltatta magát, terhesen elkapta mégis a covidot. Köhögött, ő ettől úgy megijedt, magára hívta a mentőket. Ok nélkül lélegeztetőre rakták (orvosszakértőig is elment az ügy, a kórház ellen vizsgálat folyik) 28hetesen kiszedték a babáját.
9 hónapos a fia, annyit tud mint azvén 2 hónapos lányom. Illetve vízfeje lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!