Mensi előtt 1 héttel hányingerem volt, szédültem, azóta nagyon durva fehér folyás, és persze babát szeretnénk! Ilyen tünetekkel, milyen tapasztalatok vannak?
Még mindig azt mondom, hogy nem hinném, hogy ilyen hamar lennének tünetek. Szerintem korai! Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy csak bebeszéled magadnak? Csak azért mert mielőtt terhes lettem (3 évet vártunk rá) én is mindig a terhesség tüneteit tapasztaltam magamon. Bementem a gyógyszertárba és már kérés nélkül adták a terhességi tesztet :) Aztán végre pozitív lett, de igazi terhességi tüneteim, csak a 3. hét körül kezdődtek: mellfeszülés, hányinger, de csak akkor ha nem ettem. Ez volt a második fiamnál. Az elsőnél az össz tünet annyi volt, hogy nem jött meg a mensim.
Igaz, amikor elmarad a mensi, elvileg már 2 hetes vagy, lehet tünet a durva fehér folyás, de igazából ez akkor derül ki, ha kb. 1- másfél hét múlva csinálsz egy tesztet. Én drukkorok, de szerintem még ne éld bele magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!