Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnál is fordult ilyen elő?...

Másnál is fordult ilyen elő? Most mennyire aggódjak? 37. hetet betöltöttük.

Figyelt kérdés
Eddig minden tökéletes volt a kicsivel, de most a védőnőnél a szívhang nem volt rendben, nem volt egyenletes. Elküldött nst-re, ott hol egyenletes volt, hol aritmiás. Végülis a dokimhoz fel lettem küldve, ő viszont rálegyintett, hogy semmi baj sincs, a lényeg: 120 éss 160 közt legyen a szívverés száma.Másnál volt így, hogy a magzatnak aritmiás szívverése volt? Mi történt később? Helyreállt?????????
2010. szept. 6. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem bízz az orvosodban, hiszen a szülés alatt ennél nagyobb dolgokban is el kell majd fogadnod a döntését. Persze tudom, hogy nehéz,mert mindig ott motoszkál, hogy mi van, ha elkerülte valami a figyelmét és ezt most komolyabban kéne venni, de hidd el, ők naponta rengeteg kismamát látnak és hosszú évek óta ezt csinálják, attól, hogy nem keltenek pánikot feleslegesen, még kellően figyelnek rád. Nekem a 18 hetes genetikai uh-n hangzott el egy mondat a genetikustól, amit persze meghallottam és rákérdeztem a dokimtól. Ő legyintett és azt mondta, hogy nem kell vele foglalkoznom. Persze nem ment, az egész terhességem alatt feleslegesen csináltam magamnak a feszültséget és futottam a felesleges köröket, aztán kiderült, hogy az a 40 év rutin azért csak ér valamit a dokimnál :) semmi baja nem volt és utólag már én is tudom, hogy butaság volt rágerjedni erre az egy mondatra...

A 120 és 160 közötti frekvencia valóban jó és állítólag szülés előtt kicsit lelassul.

2010. szept. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!