Foghúzás terhesség alatt?
Nyugodtan menj el a fogorvoshoz és húzasd ki, 20. hét után kaphatsz érzéstelenítőt!
Nekem begyulladt az egész állkapcsom, mert halogattam és nem kívánom senkinek!!!!
Erre már antibiotikum+ kezelések+ erős fájdalom!
Szóval inkább egy foghúzás mint, hogy utána így járj!
szia!szerintem is huzasd ki!én is így vagyok a fogdokikkal mint te!amikor terhes voltam kilyukadt a bölcsesség fogam!
mondtam hogy ne most huzzák ki,majd szülés után!így is lett!szülés után 3 héttel a szájsebészeten szenvedtek vele mert bele volt nőve az álkapcsomba!amikor kiment az érzéstelenítő azt hittem elájulok,aztán kiderült hogy csonthártya gyulladást is kaptam,ja és a poén az hogy terhesen szedhettem volna rá gyógyszert mert a méhlepény megvédi a babát,de mivel szoptattam és az anyatejen minden átmegy így borogatással vészeltem át ezt az időszakot!szóval én a mai fejemmel tuti hogy még terhesen megcsináltatnám!és hidd el hogy nem olyan könnyű elszakadni egy pici baba mellől!most sokkal több időd van!sok sikert!
Nyugodtan menj el és huzasd ki a fogad, sokkal rosszabbul fogsz járni ha elhanyagolod. Nem akarlak ijesztgetni, de nekem terhességi fogíny gyulladásom van, egyre rosszabb, sokat vérzik az ínyem. Ha esetleg neked is előjönne, az nem lenne túl jó a fogfájás mellé és egy vérző ínyt nem egyszerű ellátni a fogorvosnak.
A második trimeszterben csináltattam meg én is a fogaim, semmi probléma nem volt, pedig minden alkalommal kaptam érzéstelenítőt. Több fogamat tömte, de az utolsóval nagyon megszenvedett, mert bevérzett tömés közben az ínyem és kiesett miatta a friss tömés.
Tudtommal csak a körzetis fogorvosnál ingyenes az ellátás. Bár leginkább az orvoson múlik. Én az ideiglenes címem szerinti fogdokinál voltam, megcsinálta szó nélkül a fogam. Annyit csinált, hogy az ideiglenes címem úgy írta be a gépbe mintha az lenne az állandó címem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!