Dr. Kovács róbert nyiregyhazi nőgyógyász mennyiert csinal genetikai vizsgalatot, es egy egyszerű Ultrahangot?
Kíváncsiságból beírtam a google-ba, és hoppá, meg is találtam.
Ez engem is melgepett, de tényleg működik!
Innen viszont magadra vagy utalva, mert meg kell keresni a nőgyógyászat szót, és ott a plusz jelre rákattintani, ezt nem tudom megcsinálni helyetted.
Sok sikert!
🙃
Ha jól látom, ebben a magánrendelőben rendel, és TADAAAAAMMM, itt az árlistájuk: [link]
Szívesen.
(...Még csak nem is Magyarországon élek, de valahogy sikerült megtalálnom...🤷♀️)
Aztiii pedig kezdtem úgy érezni 20 perc gyakorizás után, hogy csak én tudom használni a keresőt az interneten 😁😁
Mondjuk akik az fmedicalba rendelnek,azoknak van "normál" rendelésük is máshol,emberi árakon,lehet a kérdező erre gondolt.
Amúgy facen van egy csoport Jósa András kórházban szültem/ szülök, ott biztos kapsz választ.
5. És ezt mi honnan kellett volna, hogy tudjuk?! Mert hogy a kérdésben erre még csak nem is utalt. Pedig nem lett volna nagy kunszt leírni ezt sem...
Vagy ha ennyire spéci választ várt, akkor inkább ilyen facebookos helyi csoportokban kell érdeklődni, nem pedig országos oldalakon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!