13 hetesen mit kellene, hogy érezzek fizikailag? Mert egyszerűen nem érzem magam terhesnek.
Igy van.
ha pocakod első babával majd úgy a 20.-22. héten fog gömbölyödni.
nem kell hogy fájjon semmid sőt most hogy a 2. harmadban vagy ez a legjobb időszak.
Én ilyenkor kezdtem el hányni,émelyegni.Szerintem inkább örülj,hogy nincs panaszod,mert attól még babát vársz!Minden jele kellemetlen lehetne:visszér,hányás,vizesedés,sav,szédülés...Ezt ne akard!!!Gratulálok
38 hetes kmama
Én pedig azért aggódom, mert szúrkál a hasam mindenhol. Tegnap már mintha a hüvelyembe is nyilalt volna. Félek, nehogy a méhszáj nyíljon. Estére felfújt léggömb vagyok, kellemetlen mindenhogy.
2. baba, hasam, mint egy 20 hetesé.
Na én ezekért aggódom, hogy normálisak -e ezek a tünetek.
A terhességi tünetek nem mindenkire jellemzőek. 9+5 hetes vagyok, és azon kívül, hogy érzékenyek a melleim semmi jele nincs annak, hogy terhes vagyok. Ha nem marad ki a ciklusom, rá sem jöttem volna. Nem volt hányingerem, nem vagyok kívánós, nem fáradok, nem érzek más ízeket vagy szagokat...
Szerintem örüljünk, hogy nincs ezerféle bajunk, van, aki nagyon megszenvedi az első trimesztert. Nem hiszem, hogy baj lenne, mindössze annyit jelent, hogy a szervezet nagyszerűen kezeli a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!