Babám külsejét az is befolyásolja hogy milyen ételeket eszem vagy csak a genetika?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 07:41
11/26 A kérdező kommentje:
Jaj istenem. 1000 millió ostoba ember van a földön. Nem ez az életnek a lényege. Attól még hogy ostoba vagyok például...nem lesz rossz élete a gyereknek -_-
2021. dec. 5. 09:09
12/26 A kérdező kommentje:
Lehetsz te bármilyen fizikus..attól még szar élete lehet a gyerekednek
-_-
2021. dec. 5. 09:10
14/26 anonim válasza:
Genetika és dns függő. ha sok gyümölcsöt,zöldséget eszel akkor szülés után nem sárgul be.
15/26 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc volt hanem utálkozás,kioktatás mintha ennyiből bármit is el lehetne dönteni azért mert hogy én pl hülye vagyok, ne is legyen gyerekem. Pedig a föld pont hogy ostobákból áll.
2021. dec. 5. 10:37
16/26 A kérdező kommentje:
Nem pont a sárgaságra gondoltam a kérdésemmel de ha neked csak az jut eszedbe ...a végletek
2021. dec. 5. 10:39
17/26 anonim válasza:
Veled nagyobb a baj tényleg. Volt vicc, az utálkozás ignorálni kell, de neked 15-ös normális válasza sem fele meg, legalábbis nem bírtad ki csípős megjegyzés nélkül.
Írd le akkor, hogy mit szeretnél hallani/olvasni, hadd tegyünk elegedre.
18/26 anonim válasza:
A külsejét nem befolyásolja, viszont a szellemi és értelmi képességeket komolyan tudja károsítani, ha például a terhes nő nem fogyaszt elég jódot. Aztán csak jön a kreténizmus, meg jobb esetben csak a csökkent IQ.
19/26 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj 18 as...mitől volt normális válasz az ha azt írják neked hogy "a gyümölcstől,zöldségtől szülés után nem sárgul be a gyerek?
Mi ez a hülye komment? A kérdésemmel nem ilyen hülye sárgulásra gondoltam...meg ilyen ostobaságok hanem pl rajtam meglátszik ha édességeket eszek...pattanás...sápadt bőr,narancsbőr.........löttyedt bőr...erre jönnek ilyen marhaságokat mint a sárgulás...
2021. dec. 5. 11:08
20/26 A kérdező kommentje:
Talán későbbiekben könnyebben elhízhat e a gyerek
2021. dec. 5. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!