Rosszindulatú kollégák? Meddig dolgoznátok így?
12 hetesen mondtam el a közvetlen főnöknek és a kollégáknak, hogy terhes vagyok. Megkértem őket, hogy ne híreszteljék, ehhez képest 2 nap múlva már minden osztály tudta. Azóta azt érzem a kollégáimon, hogy kifejezetten rosszindulatúak velem. Előtte se volt nagyon jó a kapcsolatunk, de azóta megjegyzéseket tesznek, és ezen kívül alig szólnak hozzám. Megkaptam hogy szerintük lassú vagyok, ha ennyire nem bírom a munkát, inkább menjek el táppénzre. Hogy kivételeznek velem, mert a főnök nem engem küld több 100 ember közé ügyeket intézni. Állandóan ilyeneket mondanak, hogy tudják engem már nem érdekel, mert úgyse sokáig leszek, de ezt meg azt csináljak már meg.
Nagyon rosszul esnek ezek a dolgok, mert én mindent igyekszem úgy csinálni, mint eddig. Viszont már minden nap gyomorideggel megyek be, annyira rossz a légkör. 16 hetes leszek, azt terveztem 6 hónapos koromig maradok, de így egyre jobban hajlok afelé, hogy januártól otthon maradjak.
Ti tapasztaltatok ilyet? Mennétek vagy maradnátok még egy darabig ebben az esetben?
Kár hogy anyáitoknak nem volrak ilyen kedves kollégáik.
Lehet nem születtetek volna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!